Valami készül Elite: Deadly néven

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
David Braben és a Frontier Developments egy percet sem pihen. Alig jelent meg az Elite: Dangerous, de már nyakunkon a Screamride, és állítólag valami újdonság is készül náluk Elite: Deadly címmel.

Habár az Elite: Deadly elnevezésről eddig nem hallottunk, valamire biztosan kell majd valakinek, és ez a valaki valószínűleg a Frontier Developments lesz. A címet tegnapelőtt védette le a Maguire Boss nevű cég Európában, ami kifejezetten arra szakosodott, hogy más cégek szabadalmait és védjegyeit jegyeztesse be.

De vajon mi lehet ez? A védjegy videojátékokra vonatkozik, így a különböző Elite-adaptációkat kizárhatjuk, és abból kiindulva, hogy az Elite: Deadly bizonyos tekintetben összecseng az Elite: Dangerous címmel, még odáig is elmennénk, hogy összekapcsolódik a két játék: kiegészítő, de akár egy konzolos változat is szóba jöhet.

Ti mit gondoltok?

12.
12.
Zuzda18
#10: Szerintem a srác a "super cruise" állapotra gondolt,ahogy én is.Amikor a rendszerben vagy,és csak mész a kijelölt állomás fele.Nem mindenhol,csak ahol sok játékos is van.

DLC árakkal nem foglalkozom mert az nekem mind ingyen lesz,vagy jár....na szóval bétásoknak ez dukált. ;) Örök,életre szóló frissítés és dlc tartalom ingyenes a számunkra.
11.
11.
Necreon
#10: FSD ugrásoknál szaggat be nálam is pár tized másodpercre egyébként, de ennyi. Azt is csak akkor amikor csillagtól csillagig ugrok, és elkezd az első 1 másodpercben kirajzolódni a Millenium Falcon belsejéből ismerős elmosódó gyűrű.
10.
10.
Necreon
Tökéletesen megy 6-10 fős csatákban is, akkor is ha tele van egy űrállomás. Nagyon jól van optimalizálva, inkább nálad nézz szét szvsz.

A cím pedig egyértelmű hogy az Elite: Wings-hez hasonló kiegészítő lesz, kérdéses hogy az első fizetős bővítés címe-e vagy sem. Ugye ha valaki nem tudná, a későbbi bővítések DLC-nek felelnek majd meg.
9.
9.
vnm51
#5: Nekem FPS drop csak akkor van, ha egy játékos vagy enpécé FSD-ben van, és az a meteor-csóva szerű effekt, na az bizony belassítja a dolgokat. És igen, elég ha egy van látótávolságon belül már akkor is szaggat.
Múltkor solo-ban repülök egyik űrállomás felé FSD-ben egyszer csak valami bazi nagy dübörgést hallok, baromállat npc egy centire elhúz mellettem, gép meg beszaggat mint állat 2ls-re a céltól. Üvöltök bele a monitorba, "mi van paraszt, nincs elég hely?!" de hát nem válaszolt. Mintha a városban közlekedtem volna kocsival...
-----------
A cikkre visszatérve, szerintem egy kiegészítő lesz a Dangerous-hoz, mivel a Deadly is pilóta jártassági szint, valószínűleg ezzel kapcsolatban lesz valami.
Bánomisén, csak a planet expansion jöjjön már...
8.
8.
Zuzda18
#6: Hát....na...

"És igen a játék unalmas azoknak akik akciójátékokon nőttek fel"

Jó pár ember megfordult már az elitedangerous.hu:9999 magyar TS szerveren,de rengetegen jegelik a játékot,mert még sajnos üres.
Akik kezdtük az elején,mindenkinek megvan már az "Anaconda".Szóval nem lehet azt mondani,hogy ne lennénk kitartóak.Inkább azt mondanám,nem találunk célokat,azon kívül,hogy hajóra gyűjtsünk,és ez olyan 3-400 milla után unalmas kicsit.(a--->b--->a)
Combat zon-ban is voltunk,capital ship ellen is mentünk,de mivel nem befolyásol semmit,így nem tartottuk értelmesnek.
Jó a játék,de még rengeteg meló lesz vele,mire elérhet egy olyan kultuszt,mint az 1984-es verzió.
7.
7.
KopyAti
Én reménykedek egy ps4-es verzióra.
6.
6.
a3a
Esélyesnek tartom, hogy ez valami mobilalkalmazás lesz, valamilyen második kijelző, vagy kontroller, fórumon dobtak fel ilyeneket annó.

És igen a játék unalmas azoknak akik akciójátékokon nőttek fel, ráadásul tényleg nincs sok minden ami megtöri a nyugalmat. Ettől függetlenül rengeteg embernek tetszik (engem is beleértve)
5.
5.
Zuzda18
Combat zone-ban én sem tapasztaltam,de pl a kezdő helyen,"LHS 3447" rendszerben,bizony vannak gondok.
Sajnos A--->B -be való ugrálás elég unalmas.Ha akarod belinkelek neked egy saját videót...kereskedés...most hogy seeking luxuris sincs,így azt pláne unalom.
4.
4.
anarchoid
#2: tetszik, hogy unalmasnak titulalod, holott bele se neztel ;)

#3
Erdekes nalam combat zone -kban sem esik az fps pedig ott nagy csatak mennek...
3.
3.
Zuzda18
Egyenlőre még rém unalmas a játék és ha sokan vannak online egy rendszeren belül,az fps bizony az egeket veri.:)7-10 fps.Kell a bolygóra szállás,és az ,hogy ki lehessen lépni a hajóból.Addig a dangerous sajnos porosodik.Amilyen grafikailag akár x360-és ps3 változatok is elbírnák.
2.
2.
_Tappancs_
Valahogy unalmasnak tűnik ez a játék... Egy demot eltudnék viselni, mert úgy egyébként piszok drága..
1.
1.
A Pulyka
Azt gondolom, hogy jöhetne az a konzolos változat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...