Shadow of Mordor - elérhető a The Bright Lord DLC

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 24.
  • Letöltés
Link másolása
Immáron a tünde kováccsal, Celebrimborral is nyomulhatunk a Middle-earth: Shadow of Mordorban, elvégre az új kiegészítő már elérhető a megfelelő csatornákon. Az új hős kissé gyengébb, de mozgékonyabb, mint Talion.

A The Bright Lord DLC ezer évvel korábban játszódik, mint a Middle-earth: Shadow of Mordor alapjátéka. Ezúttal Celebrimborral, a Hatalom Gyűrűjének kovácsával játszhatunk, és bár a tündét már Talion mellett is irányíthattuk fantomként, a kiegészítőben hús-vér formájában szabdaljuk az orkokat 10 új küldetésen keresztül. Ráadásul az Egy Gyűrűt is bevethetjük a kaland során.

A csomag már elérhető minden platformon a season pass birtokosainak, és 9,99 dollár fejében mindenki másnak.


Azt tudtátok, hogy a Shadow of Mordorban már 74,6 millió órát nyomultak a játékosok, akik 5,65 milliárd orkot hánytak kardélre?

A teljes infógrafika alább:

7.
7.
Eledhryon
A bejelentés óta ezt vártam. Ez a stat nem gyenge. A hétvégén neki is ugrok.
6.
6.
KeXxX
#4: Pedig megér egy végigjátszást. Rég láttam ilyen korrekt gyűrűk ura-féle játékot, nem is emlékszem, hogy mikor játszottam valaha végig ilyen témájú játékokat.. ja SOHA.
5.
5.
Idáig nálam nem tartott ki a játék, hogy DLC-t is vegyek, de szerettem vele játszani, jó cucc volt, csak hosszú távon számomra sok :) De ajánlom mindenkinek!
4.
4.
azureknight0715
Hát mit ne mondjak nem erőltették meg magukat. Kb minden ugyanaz, az eggyűrű használata kimerül annyiban hogy lelassul az idő és bármilyen képességet elsüthetsz nem kell meglennie annak a bizonyos kombószámnak. A küldetés kb úgyanaz mint az alapjáték mellékküldetései. Foglalt el a tornyot győzd le a warcrieftet és ennyi. Ez volt az első 3-4 küldetés az ucsó nem tom milyen de hamar meguntam.
3.
3.
chymera
Hát én nem találom pedig megnéztem a magyar, brit és usa PS Store-ban
2.
2.
Dark_Temptation
naaa végreeee :) már telepítem is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...