PC-re is jön a Sebastien Loeb Rally Evo

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 11.
  • Hír
Link másolása
A Milestone formálisan is bejelentette a Sebastien Loeb Rally Evót. Ez lesz a csapat első jelenlegi generációs ralijátéka, amihez a híres világbajnok is a nevét adja. Befutottak az első látnivalók is.

Noha már decemberben tudtuk, hogy készül a Sebastien Loeb Rally Evo, az első konkrét részletekkel eddig várt az olasz Milestone. Tavaly még azt lehetett hallani, hogy a ralijáték PS4-re és Xbox One-ra érkezik, most azonban biztossá vált a PC-s verzió is.


A Sebastien Loeb Rally Evo ősszel érkezik mindhárom platformra. Tartalmaz majd egy delejes karriermódot, melyben Sébastien Loeb tapasztalatlan csapattársát irányítjuk. A világbajnok lesz a mentorunk, akitől a versenyzés minden titkát elleshetjük. Az offline játékmódok mellett az online multi sem hiányozhat majd.

Csekkold az első fejlesztői naplót és a screenshotokat!

7.
7.
PS4jacksony
Csodaszépek a képek....Ha játékban is ezt adják vissza,örülni fogok :)
6.
6.
Falcon
a wrc4 már egyenesen jó játék volt, rengeteget multiztam vele szerettem is nagyon mert az egyetlen volt ami nem egy roncsderbi volt és nem arról szolt hogy kilöki a másikat hanem szellem autó formájában voltunk egyszerre a pályán
de ps4en már sokat várok tőle sokkal jobb grafikát és effekteket meg 5 perces pályákat ...idénről ez az egyetlen játék ami érdekel remélem jo lesz
5.
5.
Giggsy
#4: Az a mindenki konkrétan két ember. Tommi Makinenről is neveztek el rallyjátékot és ő még szerencsére él.
4.
4.
GAMEROD
Akkor keresztet vethetünk a sofőrre, mert eddig mindenki életét vesztette akiről rally játékot neveztek el. Remélem nem lesz nagyon arcade ez is. Hiányoznak az éjszakai versenyek és az időjárás változások, ami lehetetlen is 3-4 perces pályákon.
3.
3.
PaulMarloW
#1: karácsonykor lesz fogják majd sztem
1.
1.
crytek
Ennek örömére csökkenthetnék már a régiek árát,mert agyon vannak árazva :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...