Csak a God of War III-at hozzák át PS4-re

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 22.
  • Hír
Link másolása
Július közepén PlayStation 4-re költözik a God of War harmadik része, ha viszont abban reménykedtél, hogy a sorozat további felvonásai is megjelenhetnek az új konzolon, csalódni fogsz.

A Sony Santa Monica pénteken jelentette be, hogy a God of War-sorozat tizedik születésnapja apropóján PlayStation 4-re költöztetik majd a God of War III-at. Habár a jubileum miatt adná magát, hogy elkészüljön a God of War: The Kratos Collection, erre a készítők szerint nem kerül majd sor: a PlayStation Blog kommentjei között leszögezik, hogy nem gondolkodnak további portokban.

Érdekesség ezen kívül, hogy a felmelegített játékok ellen ágálóknak is válaszoltak a srácok, elmagyarázták nekik, hogy szerintük miért van szükség a felújított változatokra: "A remasterek sokszor segítenek abban, hogy kinyissuk az ajtót azoknak a játékosoknak, akik ugyan nem játszottak a God of War III-mal öt évvel ezelőtt, de PS4-en már el tudják érni. Az emberek gyakran elfelejtik, hogy végső soron mindenkinek jobb, ha minél több emberrel tudjuk megismertetni a sorozatot."

Ez a nyilatkozat egyébként egybevág a Sony korábbi kommunikációjával: a cég már tavaly is azt mondta, hogy a felújított játékok főleg olyanoknak szólnak, akiknek kimaradtak az adott címek korábban. Az ötlet szerintük a filmiparból származik.

58.
58.
roli33
#56: Vedd meg a Legacy Collectiont! Az már valahol remasterednek számít. :D
56.
56.
Chester0211
Metal Gear Solid REMASTERED.... Nekem az kell nem ez a kaki.. :)
55.
55.
KopyAti
Nem értem a hisztit! Arra gondoltatok már, hogy mekkora üzlet van ebben? Hiszen nagyon sokan a konzolváltásnál elpártoltak az xboxtól, és ps4-re váltottak. Ez tényleg sok ember. Sok ember, sok pénz! Szerintem ezért nagy üzlet ez, aminek én is örülök, és ki is használom!
52.
52.
KeXxX
Na mibe, hogy csak azért portolják át a 3. részt, hogy előkészítsék a PS4 gémereket a IV. részre? Durva lenne ha már E3-on bejelentenék és még gameplay is lenne belőle :) Mert a 3. részt lehetne még folytatni.
50.
50.
qwaeszrdxt
Na mi van modderkák??? Engem fele ennyiért moderáltatok...ja vasárnap nincs munka, mi?!!!! :D
48.
48.
bema695
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?t=43s
Csak óvatosan, spoiler alert!
37.
37.
#36: És mielőtt én is fanboy buzi lennék, csak megsúgom, soha nem volt semmilyen PS-em, - és ha itt tartunk, más konzol se - egyikkel sem játszottam. (Max havernál.)
32.
32.
Aanash
Szerintem ez a remastered ötletnem rossz úgy összességében.
De én azt mondom hogy van rengeteg ps1/ps2-es cím is ami megérdemelné.
Pl: Medievil,Nightmare Creatures,Tekken 3,Legacy Of Kain,Bornout stb...

Valahogy inkább játszanék ezekkel,mint a jelenlegi next gen játékok 90%-val....

Nekem speciel nem hiányzik az életemből a God Of War ,soha nem is szerettem egy részét sem,de ha az összes részt pakolták volna egy remastered csomagba,sokkal több ember venné meg...jól járna mindenki,arról nem is beszélve,hogy egy lezáró részt kiadni...hát nemsok értelmét látom.

23.
23.
Falcon
szerintem hogy érdemes legyen beruházni ezekre a jurakiadásokra egy lemezre 3-4 játékot kellene rátenni
engem eddig csak egy újra kiadás érdekel a mertro redux de azt is majd olcsón használtan megveszem
22.
22.
qwaeszrdxt
Minek ez a sok rinya? Senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy vegye meg. Én örülök, hogy jön. Sőt, jöhetne még egy Dead Space és egy Mass Effect trilogy remastered is... ;)
20.
20.
shatterhand
19#
En pont nem szereztem be. Az első utan a 2. mar csalódás volt es azota se hoz lázba mas gow.
18.
18.
Ra1D3n
#13: Hol mondtam én ilyet, hogy hülye az a PS4 tulaj aki PS3 hiányában nem próbálta a játékot? Nem érted a mondandóm lényegét. Ezt a sorozatot csak a 3. rész alapján nem lehet megismerni, csak hellyel-közzel, ezért bullshit a Sony nyilatkozata... Erre próbáltam rámutatni, nem arra amivel kezdted a mondandódat... Amúgy eddig a legkorrektebb HD remaster csomag szerintem a Halo The Master Chief Collection, ami tartalmazza az összes számozott epizódot, és valóban van létjogosultsága.
17.
17.
kopic
Még az első két részét biztos rohadt nagy fáradság lett volna hozzácsapni. -.-
16.
16.
shatterhand
Szerencs hogy nem kotelezo megvenni.
Mint ahogy ps4et is minek vesz az ember ha csak igeretet kap. Elso szerias draga gep minimalis jatekkal pff. Most meg megy a nyafogas.
Bedumaltatok egymasnak hogy nem is draga az a 400$ induloar. Hat szerintem meg boven az ha nincs ra választék es fizetős a multija is mar.
15.
15.
Gerovner
Még egy ok, hogy ne vegyek ps4-et, mivel itt áll előttem a hd trilogy ps3-ra.
14.
14.
green01
Nem tudom hányszor vittem végig,de bár mikor újra nekiállok. Kár hogy a többi rész nem jön. 2-3 a legjobb de a többi is csak ezekhez mérten gyengébb. Az egyik legjobb játéksorozat ami eddig készült. Bár mikor szórakoztató a látvány meg csak hab a tortán.
13.
13.
felegyi
#10: Megint olyan hogy kinek a pap... nem a másik a hülye, mert neki kimaradt PS3-on de ha már vett egy PS4-et és még nem tisztelte meg a sorozat 3. részét az megkapja full extrában. Ez másoknak miért fáj? Viszonylag nincs vele nagy meló, FHD 60FPS... 12k? Sok érte, mert csak egy "remastered"? 3k-ért használtan megkapod PS3-ra? Igen, de én szívesen adok érte 12 rugalmast, és támogatom a fejlesztőket ennyivel mert megérdemlik.
10.
10.
Ra1D3n
#8: Anno PS3-ra megjelenéskor(sőt, megjelenés előtt 1-2 nappal, hivatalos Sony üzletből!!!) 10-12 ezer Ft környékén jutottam a játékhoz. Ha azt nézzük, hogy jelenleg a 12ezer Ft a kedvezményes ár egy remasterednél, akkor igen is drága...

Amúgy a Sony nyilatkozata meg bullshit, hogy minél többen megismerhessék a sorozatot... Megismeréshez szükség lenne az eddig kiadott összes részre, nem csak a lezáró részre lol... És mondom mindezt annak ellenére, hogy leendő PS4 tulajként lehet megveszem ezt a címet, mert a God of War széria a mindenem kb...
8.
8.
TheDeathFlash
Szerinem a 12 nem sok érte
5.
5.
gabore74
nagyszerű,legalább még egyszer kijátszom...
4.
4.
Chelseafan1989
Én nagyon örülök neki mert kimaradt ez a rész PS3-on és már a konzol sincs meg mióta megvan a PS4 így ennek nagyon örülök.
2.
2.
roli33
Aki most ismerkedne meg a sorozattal, annak célszerű lenne az első két résszel kezdenie, és utána a 3-mal. De szerencsére van egy pár perces összefoglaló a 3 elején, bár az csak ilyen szöveg nélküli rajzolt grafika, ami a fontosabb momentumokat idézi fel.
1.
1.
Damon20
én már nagyon váron, mostanába szereztem be a GOW részeket PS3-ra és III hiányzott még, de PS4-re veszem meg az már tuti :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...