Steamre váltott a Dirt 3

Link másolása
Újabb játék csatlakozott azokhoz a címekhez, melyek levetkőzték magukról a Games for Windows Live-ot. A Steamre költözéssel együtt a Dirt 3-tulajok a DLC-ket is megkapják ajándékba.

A PC-s Dirt 3 is csatlakozott azon játékok népes táborához, melyek otthagyták a haldokló Games for Windows Live-ot és átköltöztek Steamre. Akik a játék dobozos verziójával rendelkeznek, azoknak szimplán csak be kell írni az eddig használt aktiváló kódjukat és megkapják Steamen is a játékot. Akik a Valve online rendszerén vásárolták meg a Dirt 3-at, azoknak a könyvtárában most megjelenik a Games for Windows Live-mentesített változat is.

Sajnos a mentéseket nem lehet átvinni az új rendszerre, azonban a játék cserébe teljes Steam-támogatást kap - így vannak achievementek és gyűjthető kártyák is hozzá. A legjobb az egészben pedig az, hogy immár mindenki a Complete Editiont kapja meg, tehát ha eddig nem vásároltál hozzá DLC-ket, most azokat is ingyen letöltheted.

A Dirt 3 majdnem négy éve jelent meg, 2011 májusában. Azóta csak egy mellékágat kapott a Dirt-sorozat, a Showdownt, de fel-felbukkannak a pletykák a folytatásról is.

4.
4.
SkiingOstrich
Jó hogy írtátok a cikket, így tudom használni win8 alatt mostmár, csak ezért nem akartam felrakni mellé vagy helyett a 7-et.
3.
3.
drat576
#2: Az szerintem direkt van úgy. Legalábbis rally közben biztos. Talán a körpályás versenyeknél szólna max.
2.
2.
Dreadlox
Na itt figyel az acc-omon :D Kár hogy nem javították ki azt a hibát hogy verseny alatt nem szól a zene:D mindenhol szól csak ott nem ahol kéne :D
1.
1.
joshfeed
Ez nagyon dolog, viszont sajnos a Dirt 2 támogatása is jó lenne ugyanilyen szinten a Steam részéről. A Dirt 1-et már nem is említem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...