Metal Gear Solid: The 1984 Collection bejelentés

A Konami a Metal Gear Solid hivatalos Facebook-oldalán rántotta le a leplet a titokzatos Metal Gear Solid: The 1984 Collectionről. Vajon mi lehet ez? A kiadó türelemre int, állítólag hamarosan jönnek az első infók.

Zivataros heteken van túl a Konami, hiszen nem elég, hogy állítólag szakítanak Hideo Kojimával, nemrég az is biztossá vált, hogy az ígéretes Silent Hills se készül már el.

Éppen ezért itt volt az ideje, hogy a kiadó valami pozitív tartalmú hírrel is hallasson magáról, így ma délután váratlanul bejelentették a Metal Gear Solid: The 1984 Collectiont, amiről egyelőre semmit se lehet tudni. A kiadó mindössze annyit osztott meg közösségi csatornáin, hogy: "Az új MGS-kollekciónkkal visszatérünk a '80-as évekbe. Maradjatok velünk!"


A rajongók természetesen máris találgatásokba kezdtek. Egyesek szerint egy új, remastered gyűjteményes kiadással lesz dolgunk, ami valószínűleg az összes korábbi részt tartalmazni fogja, míg mások szerint a "kollekció" nem is játékot takar, hanem valami egészen mást.

Apró érdekesség, hogy a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pont 1984-ben játszódik.

Egyébként a logó nem ismerős nektek valahonnan?

Update! A Konami az IGN-nek erősítette meg, hogy az új "kollekció" valójában egy ruházati kollekció lesz.

14 komment - szólj hozzá!