Arkham Knight - NVIDIA-val a Batmobile is menőbb

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Múltkor megnézhettük, hogyan fest Geforce GTX-kártyákon a Batman: Arkham Knight PC-s változata. Most is kaptunk egy hasonló videót, viszont most a Batmobile és annak látványos effektjei kapták a főszerepet.

A Batman: Arkham Knight június 23-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A múltkori videót itt tudjátok meglesni.

30.
30.
dzsiádzsó
#26: Ja értem de ha igaz lesz amit mondtunk 390X akkor Te leszel szánalom ugye? Vállalod?
28: 1080p-s játékhoz nem kell 980-as, egy 960 bőven elég, vannak beállítások, amik ésszerűtlenek, semmi értelme bekapcsolni pl.:16x élsimítást egy 1080p-s felbontásnál stb. Nyilván a menüben nem lehet mindent maxra tolni, de látványba nem látsz különbséget egy jól beállított 960-assal vagy full maxra baszkurálva 980-assal futtatott GTA V között.
28.
28.
crytek
#27: Pedig sajnos ott tartunk ha maxon akarsz játszani full hd meg min gtx 980 kell :(
Az árak is egyre csak felfelé mennek. 3-4 év és fél millió alatt nem lesz csúcs VGA :(
27.
27.
GAMEROD
Nekem egy bajom van az NVidia exkluzív effektekkel, mégpedig az hogy ki kell őket kapcsolni ha játszani is szeretnék mert vagy a szemem folyik ki, vagy az fps indul meredek zuhanásnak. A 300 ezres kártyáikból pedig nem fogok venni ha a fene fenét eszik is. Még a mostani 85 ezres GTX960-at is sok álmatlan éjszaka árán vettem meg. (főleg hogy előtte nem voltak 20 ezernél drágább kártyáim)
26.
26.
logic5
Még ki sem jöttek az új AMD-k, de itt már mindenki nagyon okos.. Na ez a szánalom :D
25.
25.
kryszisz
Nvidia párti vagyok, de ezek a plusz effektek engem sem hoznak lázba, egyáltalán nem hatnak valósnak, igazából jobban néz ki a játék nélkülük, így videó alapján legalábbis...de nekem aztán teljesen mindegy végülis, a 7 éves 9600 GT-met ötször körberöhögi ez a játék, meg úgy minden, ami az elmúlt 3-4 évben kijött, és ami ezután ki fog:(
24.
24.
dzsiádzsó
#23: Vagy csak optimista volt, senki se tudta ekkora lehúzásra készül az AMD, az ár tekintetében, amivel egyébként utolsó jó pontját bukta az AMD, ez egyszerűen árverés. Többet fogyaszt, melegebb, drágább, ajaj ez így más sehogy nem jó. Fury X lehet brutális lesz, de milyen áron, ha ezt így árazták? Ráadásul mire kijön megint a nyakán lesz az Nvidia az új Pascal architektúrával, ami aztán nem valami húzott Maxvell lesz, mint a Titan, ami így is lealáz mindent.
Amit nagyon sajnálok, hogy így megint nincs verseny, azaz nem megy lejebb az ára a GTX980Ti-nek, pedig meg fogom várni, mert most bármit ráírhatnak sajnos...
23.
23.
crytek
#21: Ha ilyenről győzködött akkor az egy buta ember és nem fanboy.
A fanboy az figyelemmel követi az esményeket.
390X és attól lefelé csak átnevezés lesz minimális újításokkal esetleg kis tuninggal.

Amik üthetnek azok a FURY-k lesznek amiből lesz a brutál drága vizes verzió, elvileg lesz sima nem vizes is és lesz a Pro verzió ami léghűtéses lesz.
Na ezek elméletileg verik a 980-at és a 980 Ti-t is de lehet még a Titan X-et is elveri a legdrágább verzió. De hamarosan hivatalosan is bemutatkoznak és minden kiderül.


22.
22.
Stranger
#21: Te vagy az nv fanboy. ;) Amúgy csak annyi baj volt az NV-vel, hogy nem támogat mindent ami kell a DX12-höz. Ugyan ez van AMD-nél, csak ők meg mást nem támogatnak. És úgy néz ki, hogy ez nem fog változni az új szériával sem, úgyhogy maradhat az nv. De hát nem mindenki tud objektíven mérlegelni. ;)
21.
21.
dzsiádzsó
#15: Nem lőtték be 970-980 közé, egyszerűen 970 sokkal olcsóbb, halkabb, kevesebbet zabál, nem melegszik, miközben alig lassabb :D....
Még jó hogy itt valami AMD fanboy győzködött milyen szar az Nvidia, és várjam meg 390-est, mert az mennyivel brutálisabb lesz a 980-nál :D...
20.
20.
Stranger
#19: Hallottam róla.
64x: http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/05/witcher3-2015-05-21-03-24-40-03.bmp
16x: http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/05/witcher3-2015-05-21-03-26-09-28.bmp

Hasonlót egyébként már ellőttek a Crysis 2-nél is, gyakorlatilag azért is került bele AMD-nél ez a beállítási lehetőség.
19.
19.
crytek
#18: Futna az jól mindenen csak mivel a Maxwell a tesszalációba jó így kb csúcson van járatva. AMD driverében ez a tesszaláció visszavehető (látványban semmi különbség) és egyből meglodul a dolog 20+ %-al lazán. Nv meg leszarja a váráslóit ők nem teszik ezt a lehetőséget a driverbe szarul fut vegyél jobbat paraszt elvet művelik.
18.
18.
Stranger
#17: Nem olyan rossz a gameworks mint ahogy sokan mondják. Pontosabban ugyan olyan rosszul fut minden kártyán. Witcher 3 egyedi eset, az csak 900-as kártyákon fut jól. xd
17.
17.
TheNuke
Nagyon várom már ezt a játékot, ott figyel a Steam könyvtáramban. :D
De hogy konkrétan a cikk tartalmához is hozzászóljak, nem néz ki rosszul. Nem élethű, de látványos. Viszont egyre kevésbé tetszenek az Nvidia-nak a megoldásai.
Érdekes, hogy egy Amd támogatású játék jól fut mind a 2 divízió alatt, még egy Nvidia játék pedig csak nvidiakon fut jól, legalábbis a fícsörök. Mint a haj effekt a Witcher 3-ban, gtx 980-on -25 fps. :D Muhahahaha
Gondolom ennek a kis füstnek is meglesz az ára! 3:)
Letojom az ilyen apróságokat, ár/érték arányban amelyik jobb!
16.
16.
KeXxX
Nem túl sok egy kicsit a füst? Az agyúhoz pedig simán elég a torkolattűz.
15.
15.
crytek
#13: Csak halkan szolok hogy a 390X véletlenül se lesz nagyon erős mert csak egy húzott 290X lesz a 970-980 közé és várhatóan 399$-os áron.

Ami brutális lesz árban is és tudásban is az a Fury X lesz.
13.
13.
Mr Gutsy
A közeljövőben akarok egy új VGA-ra beruházni.
Sokat agyaltam hogy NV vagy AMD, de arra jutottam, hogy inkább megvárom a vízhűtéses R390x-et ami állítólag nagyon erős lesz..
Nem hoznak lázba ezek az NV effektek, nekem olyan csúnyának tűnnek.
12.
12.
biohazard rex
Erőltetett feature és érződik a tolakodás, csak úgy mint a Wicher 3 esetében pedig jómagam is Nvidia-t használok.
10.
10.
godach
Egyszer 220-al csattantúnk egy facsemetének. Vagyis, nem annyival csak amikor utoljára néztem a km órát annyit mutatott. Aztán a fékezés nem sikerült, mert jött az út vége, majd a fű és csúszott az autó.
Lényegtelen, egy facsemetéről beszélek és bár elvittük mint az állat, bőven lehetett érezni a csuklónál kicsit vastagabb fát.
Mikor szoknak már le erről a hungarocell feat kartonpapír táblákról?
9.
9.
Blueberry
Mert más játékokban eddig nem fűstölt a gumi mikor farólt az autó?vagy a puskacső se fűstölt ha lőttél? Ez csak parasztvakítás
8.
8.
Trapyd
Inkább talán túl sűrű a füst, de szerintem az eddigi legjobb próbálkozás.
A batmobilozás pedig nagyon pöpec.
6.
6.
godach
GTA 6. nVidiával női NPC-k is lesznek :D
4.
4.
Stranger
#3: Más játékokban eltudnám képzelni ezt az effektet. Pl. War Thunder-nél átgázolsz egy kigyulladt gép mögött és megmozgatja a füstöt, az látványos lenne.
3.
3.
dzsiádzsó
Sztm gagyi az Nvidia füst, ahogy gagyi az Nvidia haj is, sok hűhó semmiért, ugyanúgy nem élethű, ahogyan a régebbi megoldások, illetve nem ugyanúgy, hanem máshogy, tehát pont ezért nem értem miért olyan nagy szám ez....
2.
2.
Stranger
Szeretik eltúlozni az effekteket, de jó lesz ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...