E3 2015: Forza Motorsport 6 - infók és videó

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 17.
  • Hír
Link másolása
A Turn 10 fejlesztője számos részletet elárult a Forza Motorsport 6-ról, például sokkal fejlettebb esőeffekteknek örülhetünk, e szempontból a látvány a Driveclubra hajaz. A csapadék az autók menetteljesítményére is kihat.

Az biztos, hogy baromi látványos lesz az eső a Forza Motorsport 6-ban. A cseppek gyöngyöződnek majd a waxolt kasztnin, az ablaktörlő foltokat hagy maga után, gyorsításnál az esőcseppek hosszúkásak lesznek. Attól függően, hogy milyen kameraállást használunk, még égszakadás még az láthatóságot is befolyásolja.


Ha elég nagy pocsolyába hajtunk, akár meg is csúszhat a verda, ha szerencsétlen szögben, vagy sebességgel megyünk bele. A vízátfolyás miatt elveszthetjük uralmunkat a kocsi felett, szóval csak óvatosan duhajkodjunk a versenyeken. A pocsolyák mérete és mélysége a verseny előrehaladtával változni fog, jó időben fokozatosan szívódik fel a víz. Később egyre bátrabban hajthatunk bele egy száradó hajtűkanyarba.

Búcsút mondhatunk a természetellenesen sima pályáknak. Megeshet, hogy az aszfalt kátyús, repedezett, s ez a gumik tapadását is befolyásolja. A játékban érezni fogjuk, hogy milyen felületen autózunk.

A Drivatar AI rendszer visszatér, és szerencsére a mesterséges intelligencia javulni fog az ígéretek szerint. 

8.
8.
ADMlN
#5: Direkt kipróbáltam XO kontrolerrel az Assetto-t és egész jól elkörözgettem. Persze messze nem egy kormány élmény, az tiszta sor, de azért attól a "használhatatlan" -tól is igen messze áll aminek itt sokan megpróbálják beállítani.
7.
7.
crashpipi
#6: Ott valóban nem, de visszatérnek a hosszú több tíz körös endurance futamok.
Valamint jó volna már single futamokat nyomni, úgy, hogy mi állítjuk a távot, a napszakot, az időjárást és az idő múlásának gyorsaságát is, mint például a Driveclub-ban, de sajnos ez most sem valósul meg.
Piszok feeling-esek a fényjátékok és az, hogy egy pályán nem mindig ugyanott ugyanúgy süt a szemünkbe a nap, mint például a Forza 5-ben...
6.
6.
Gykrizsi
#3: Ez szerintem egy tíz perces futamon nem is baj. Az sem lenne életszerűbb, hogy ha tíz perc alatt napos időből korom sötét lenne.
5.
5.
Lizard0828
#1: Szimulátortól azért nagyon messze van;)
Majd ha kiadják az Assetto-t akkor végre a konzolosok is megtudják mi az a szimulátor,és azzal együtt röpülhet a joy is, mert egy vérbeli SIM kormány nélkül használhatatlan./ A Project Cars már mutatott egy kis izelitőt/
Szép és pofás játék a Forza az tény, de NEM szimulátor.
4.
4.
PaprikaJancsi
Ez lesz a legjobb autós játék a piacon! (remélem)
3.
3.
crashpipi
Sajnos sem az időjárás, sem a napszakváltozás nem lesz dinamikus. :(

http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-15-forza-motorsport-6s-weather-and-night-racing-arent-dynamic

Bízom benne, hogy legalább a pályák bevilágításai nem lesznek olyan fixek, mint eddig mindig. :( Nagyon mű érzést kelt.
2.
2.
PS4jacksony
Végre ! Forza motorsport ! az én játékom !!!! :)
1.
1.
dzsiádzsó
Kicsit pop-uppol a tükröződés, de legalább sima 60 fps-ünk van, élsimítás itt sem tökéletes, de nagyon jól néz ki a dolog, Pcars esőcseppjei gagyibbak, de ott viszont tű éles a kép, itt nem csak a Youtube miatt nem lesz az. Szerintem a Forza 6 lesz a legjobb verseny szimulátor, reméljük nem csak szuperkocsikkal bővítik, és sok DLC lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...