Call of Duty - jöhetnek a remake-ek?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision a Call of Duty-széria újrahasznosításával száll be az egyre jobban előtérbe kerülő remake-őrületbe. Ti legszívesebben melyik epizóddal játszanátok újra?

Amikor sorra jelennek meg a régi játékok újrafeldolgozásai, addig az Activision igyekszik tartani magát. Legalábbis eddig a pontig úgy tűnt, hogy a Call of Duty és a Destiny kiadásáért felelős kiadó ellenáll a legújabb őrületnek, az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg azonban a Game Informernek adott interjúban már arról beszélt, nem kizárt, hogy például a Call of Duty valamikor remake-et fog kapni.


Hirshberg elmondása szerint ha szerinte jól készítik el a feldolgozásokat, akkor azok remek felújítások lennének. Szerinte a nosztalgia-faktor nagyon erős kötelék, és mivel a rajongók szoros kapcsolatban állnak az előző ciklus játékaival, ezért ezeket most is szívesen látják viszont. A CEO elárulta, természetesen ők is számtalanszor megvizsgálták annak lehetőségét, hogy mennyibe is kerülne egy ilyen projekt, de a kiadó nem szeretné, hogy ha ez a többi, valóban új játék fejlesztésének a rovására menne, így még várat magára a végleges döntés.

Mindenesetre a legújabb pletykák szerint a Prototype jó eséllyel remake-et fog kapni.

Te melyik Call of Duty-rész feldolgozásának örülnél a legjobban?

42 komment - szólj hozzá!