Augusztusban jön a PS Vitás Revelations 2

Link másolása
Közel féléves csúszással jelenik meg a Resident Evil: Revelations 2 PS Vitára, mely kiadás természetesen tartalmazni fogja az összes epizódját a történetnek. A bejelentés alkalmából egy új trailer is befutott.

A Resident Evil: Revelations 2 nagygépes verziói még tavasszal jelentek meg, a PS Vitás verzió pedig jó sokat, közel fél évet csúszott. A Capcom bejelentette, hogy a játék kézikonzolos változata augusztus 18-tól vásárolható majd meg a PS Store-ban, digitálisan. A kiadás természetesen tartalmazni fogja az összes epizódot, sőt a két extra részt is. A játékban lesz online és ad-hoc kooperatív mód is, utóbbi azonban nem lesz elérhető azonnal a megjelenés után, csak egy későbbi frissítésben fog bekerülni.

A PS Vitás verzióhoz egy új trailer is készült, íme:

5.
5.
p3ti
Eléggé ironikus hogy a Revelation első része a 3DSen debütált, most meg a 2. része mindenre ki fogják adni a 3DSen kívül..
4.
4.
PaulMarloW
nem tűnik valami szépnek
2.
2.
jaybob
Örülhetünk, hogy legalább jön ilyen kaliberű játék Vitára.
1.
1.
Gykrizsi
Elég csúnyán le lett butítva, és még csak nem is fut valami jól. Kár érte, mert nem egy rossz játék ez. Mondjuk a multira kíváncsi lennék, és box-on a mai napig nem tudtam online raid-et indítani, mert lefagy tőle a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...