GC 2015: SW: Battlefront - íme, a Fighter Squadron

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Az EA showján végre bemutatkozott a Star Wars: Battlefront várva várt Fighter Squadron módja, melyben légi csatákban vehetünk részt. X-, illetve A-szárnyúkkal és TIE Fighterekkel repkedhetünk, akár egyszerre húszan.

A Fighter Squadron módban akár húsz pilóta is repkedhet egyszerre a pályákon masszív légi csaták keretében. A filmekből ismerős ikonikus járműveket egytől-egyig megtaláljuk az új Battlefrontban. A gamescomos kedvcsináló abszolút hangulatosra sikeredett, noha csupán két perc az egész.

Megjelenés november 17-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en.


És végül itt az új trailer is:

16.
16.
FaR1
Sziasztok!
Gyertek és csatlakozzatok közösségünkbe, ahol megoszthatjátok véleményeteket a játékkal kapcsolatban, ill. minden információt megtaláltok majd.

https://www.facebook.com/groups/1492165401023158/
15.
15.
Aanash
Szerntem lesz űrcsatás dlc.
Biztosan tudják hogy sokan szeretnék és ha már van lehetőség rá,akkor dlc formájában meg is adják persze pénzért.
Nem hülyék ezt kihagyni.

Én mindenesetre szimpatizálok a játékkal,jó lesz a Star Wars univerzumban lövöldözni.
Bár azt nagyon halkan megjegyezném hogy a legelső videóknál ha jól emlékszem az volt állítva,hogy olyan szép lesz a játék.
Na most ahhoz képest szerintem a légi csatás videóbn eléggé csúnyácska minden.
14.
14.
mdr88
hát nálam ez a dogfight videó kb az első pozitívum ami vásárlásra késztet
13.
13.
Dízel
A repkedős rész csak nekem tűnik olyannak mintha egy előre leírt pályán haladna az űrhajó? vagy mintha meg lenne rendezve... túl hatásvadász.
12.
12.
Cipo3
Már előzőkben is észrevettem, hogy Darth Vader úgy mozog mint egy kivágott kartonfigura, most ez még jobban kiemeli. Mindenek van mozgása dinamikája, de ő mintha egy 2D-s papirlap lenne.

Kíváncsi voltam, hogy fénykarddal majd lehet-e lézert kivédeni/visszapattintani. Hát lehet. Vajon hogy oldják meg, hogy csak egy DV és Boba, egy falcon legyen egyszerre a képernyőn? Aki először kiválasztja azé?
11.
11.
Cipo3
Na már csak az a kérdés, hogy PS4-en hogy kezeli majd a thrusmaster joystickomat ez a game. Király csaták lesznek.
10.
10.
azureknight0715
Ezt a játékot csak akkor szabad megvenni ha már kijött belőle a goty. Az EA valszeg szarrá vagdossa a játékot hogy dlc formájában majd meglehessen venni.
9.
9.
petimanus
#7: Valószínűleg azért oldották meg így, mert feltételezik, hogy vannak, akik utálnának űrhajókban repkedni, szóval ne maradjanak ki, ők szaladgálhassanak a földön és nézhessék onnan a tűzijátékot felettük. Ez van, több, mintha ez se lenne...Keserű vigasz. Jómagam is több értelmét látnám, ha lenne lehetőség rendesen űrbéli csatákat vívni és akkor fps harcok köztes űrállomásokon egyfajta domination szerű játékmódban....De úgy is annyi lesz a nyavalygás, hogy előbb-utóbb jönni fognak a space battle dlc-k...Fogadni mernék rá.

(elnézést a dupla hozzászólásért)
8.
8.
petimanus
#5: Az alap játékban csak a birodalmi korszak lesz, ezt kijelentették, ám, hogy mit hoz a jövő? Azt nem tudni még. Én úgy képzelem el, hogy a legnagyobb DLC-k először az összes filmbéli ütközetet fogják tökéletesíteni, majd beemelnek egy-két csak is űrben játszódó űrcsatát és talán életciklusának végén jön egy-két klón háborús játékmód...De még azt se nehéz elképzelni, hogy majd csak a következő játékba rakják bele az előzmény trilógia és az új trilógia jeleneteit is.
7.
7.
#6: Hát pont nem, eddig én védtem kb egyedül az EA-t amikor mindenki fikázta, Dead Space fanként, Madden NFL-ezőként , Syndicate kedvelőként semmi bajom nem volt az EA-vel, egyszerűen csak zavar hogy űrben nem de a bolygó felett lehet szórakozni velük...
6.
6.
Kobe24
#2: Nem zavart teged h pl a Bespinen is repkedtek ezek a gepek?? Nem csak az urben -.- de egy csomoszor pl a kepregenyekben is repulnek a legkorben. De neked is az a lenyeg h vlmibe bele kothess az EA-vel kapcsolatba.
5.
5.
frankek
Most még azt lenne jó tudni hogy az alapjáték az csak a Birodalmi érára fókuszál?
És Prémium, DLC-ben jön a Köztársasági, Klón háború éra?
4.
4.
frankek
#3: De az lesz! 1:38-tól a szállító robbanásáig belülről nézzük.
3.
3.
tetkoo
és a millenium falcon nem lesz belső nézetes :(
2.
2.
Mi értelme hogy a légkörben repülnek az űrhajók? Ekkora fa**ságot, még a nagy romboló is ott repked ahol a többi...röhej :)
1.
1.
Starkiller89
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...