Star Wars: Battlefront (next-gen)

PC, PlayStation 4, Xbox One

Multiplayer fps, Sci-Fi
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: DICE
A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
Értékelés: 6.5

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Tovább folytatódik az EA-játékok Steamre költözése

Nagyon megindult az Electronic Arts eddig Origin-exkluzivitásban tartott címeinek a Steamre való átvándorlása. Most a múltheti játékok után ismét olyan EA-játékok érkeztek meg a Valve platformjára, amelyek eddig gondosan el voltak zárva onnan.

A Disney szerint remek partner az EA

Bob Iger, a Disney elnöke az Electronic Arts pénzügyi konferenciája után adott interjúban elmondta, a lootbox-botrány ellenére teljesen megvannak elégedve a kiadóval és annak munkájával.

Az EA-nek nem kellett egy külsős Star Wars-projekt

Egészen látványos, mennyire nem tud mit kezdeni az Electronic Arts a Disney-től vásárolt Star Wars-jogokkal, így meglepő, hogy mikor a Double Damage bejelentkezett egy önálló ötlettel, arra sem bólintottak rá.

Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához?

Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyelemdöfés" volt.

Star Wars: Battlefront - ingyenes a szezonbérlet

Közeledik a Battlefront második felvonása, így az Electronic Arts újabb és újabb akciókkal igyekszik kedvet csinálni az első rész megvásárlásához. Ezúttal a játék szezonbérlete az, ami teljesen ingyen beszerezhető.

Star Wars: Battlefront az egyéves PS Plushoz

A Sony új promóciót jelentett be: ha 12 hónapra előfizetsz a PlayStation Plus szolgáltatásra, ajándékba megkapod a Star Wars: Battlefront - Ultimate Editiont PS4-re. Az ajánlat csak korlátozott ideig él, úgyhogy siessetek!

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

Star Wars: Battlefront - nem áll le a támogatás

Az Electronic Arts tegnapi pénzügyi beszámolója ismét megerősítette, hogy komoly ambíciók mellett készül a Star Wars: Battlefront második része. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az első felvonás magára maradna.

A Battlefield 1 és a FIFA 17 vitte az EA szekerét

Az Electronic Arts közzétette a 2016. december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit. A Battlefield 1 a sorozat legjobb rajtját produkálta, már most 50 százalékkal többen játszanak vele, mint anno a Battlefield 4-gyel.

Ingyenes a Battlefront Death Star DLC-je a hétvégén

Remek karácsonyi programmal állt elő az EA a Star Wars: Battlefront rajongóinak. Ingyen kipróbálható a hétvégén a Death Star DLC mind PC-n, mind pedig konzolokon.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.

Battlefront - jövő héten csatlakozik az EA Vaultjához

Az EA Access hivatalos Twitter-oldalán jelentette be az Electronic Arts, hogy december 13-án a korábban beharangozott Star Wars: Battlefront is csatlakozik a szolgáltatás egyre méretesebb játékkínálatához.

Star Wars: Battlefront - akcióban a Rogue One DLC

A jövő héten érkezik a Star Wars: Battlefront Rogue One: Scarif DLC-je, így időszerű volt, hogy a DICE egy hosszabb trailerben is bemutassa az új térképeket és karaktereket. A friss tartalmakat a Zsivány Egyes mozifilm ihlette.

Egyhamar nem lesz új Battlefield

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen nemrégiben Londonban beszélt a cég befektetőinek a Battlefield- és a Battlefront-széria jövőjéről. Kiderült, hogy az előbbi jövőre biztosan nem kap új részt.

Frissítve: Traileren a Battlefront utolsó DLC-je

Az Electronic Arts még júliusban leplezte le a Star Wars: Battlefront utolsó DLC-csomagját, az új mozifilmet felvezető Rogue One: Scarifot. Most már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a pakk.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Ingyen kipróbálhatóak lesznek a Battlefront DLC-i

Jövő hónapban érkezik a minden extrával megpakolt Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, melynek apropóján novemberben egy teljes hétvégén keresztül ingyen kipróbálhatóak lesznek a játék DLC-i.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Úton a Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Ha már eddig vártál a Star Wars: Battlefront megvásárlásával, akkor tarts ki novemberig, az Electronic Arts ugyanis valószínűleg a következő hónapban dobja piacra a mindennel megtömöttt Ultimate Editiont.