GC 2015: Elite: Dangerous - elhagyjuk az űrhajót

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Frontier bejelentette, hogy év végén érkezik az a frissítés az Elite: Dangeroushöz, amely lehetővé teszi, hogy leszálljunk a játékbéli bolygók felszínére. A kiegészítő a Horizons csomag része lesz.

Év végén érkezik a Horizons az Elite: Dangeroushöz, amely tulajdonképpen egy season pass lesz, és a következő időszak frissítéseit vásárolhatjuk meg vele. A csomag első adaléka a Planetary Landings, amely lehetővé teszi, hogy elhagyjuk az űrhajónkat, és a Scarabba pattanva felfedezzük a bolygókat, hátha találunk valamilyen ásványlelőhelyet, lezuhant hajót, esetleg erődöt.


A Planetary Landings még idén megjelenik, jövőre pedig újabb frissítések jönnek, így például új loot- és crafting-rendszernek is örülhetünk majd. Habár a Horizons minden eddigi Elite-tartalmat magába foglal, ez legfeljebb az újoncoknak jó hír: a csomag alapjáraton 60 dollárt kóstál, a korábbi játékosok pedig 15 dolláros kedvezményt (és egy extra hajót) kapnak csupán az árból, és azt is csak akkor, ha előrendelnek.

A játéknak készül egy PS4-es és Xbox One-os változata is, a Gamescomon az utóbbi pörgött többet. Az Xbox Game Previewban már játszható cím kapott is egy trailert, amiben a CQC-bajnokságokat vehetjük szemügyre: ez a frissítés szeptemberben érkezik PC-re, és pont ekkor jelenik meg az Xbox One-os változat is.

Köszi, rexsimus!

2.
2.
LiMiT
Difidöfi lesz, még tegnap olvastam a bejelentést és azóta tűkön ülve várom.
1.
1.
antiqwiz
A trailer arra emlékeztet, amikor a Mass Effect első részében fedeztem fel a bolygók felszínét nyersanyagok után kutatva. :')
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...