GC 2015: Még idén megjelenik az új StarCraft

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard letette a kisdobosesküt, hogy még idén boltokba küldi a StarCraft II utolsó felvonását, a Legacy of the Voidot. Pontos dátum még nincs, de egy új trailert tudunk mutatni a játékról.

Mike Morhaime, a Blizzard fejese az Activision-Blizzard pénzügyi helyzetjelentése apropóján nyugtatta meg a cég befektetőit (és persze a rajongókat), és kijelentette, hogy még idén megjelenik a StarCraft II: Legacy of the Void. A Blizzard legutóbb "téli" premiert ígért, és mivel akár át is csúszhatott volna a játék 2016-ra, csak örülni tudunk a hírnek.

A Blizzard a gamescomos konferenciáján még nem árulta el a pontos megjelenési dátumot, de ez sem várathat magára sokat, az pedig szinte kizárt, hogy idei debüttel kalkulálva a novemberi BlizzConig húzná a bejelentést a cég.

Ami viszont ott volt a fejlesztők bemutatóján: újra előkerült az Allied Commanders című kooperatív mód, amiben a játékosoknak a különböző képességekkel és egységekkel felszerelt Raynort, Kerrigant és Artanist kell irányítaniuk, hogy együtt, összedolgozva gyűrjék le a külön erre a módra szabott küldetéseket. Íme, a trailere:

17.
17.
#13: A Hearthstone szerintem azért más, azt én nem hasonlítanám a Starcraft 2-höz. Azért sok év alatt jött ez a három "epizód", közben folyamatosan fejlesztették, folyton jöttek balanszok meg minden, más játékok esetében kibasszák a piacra ahogy van és 1, azaz EGY évig néha ránéznek, utána meg egy szanaszét cheatelt nulla támogatást élvező cucc lesz, mert jön a következő rész (lásd cod), ami ráadásul még az árát is tartja sok esetben.
16.
16.
markoci555
Azt hittem ez kiegészítő.
14.
14.
jani091
#9: Július 15 óta önállóan futtatható az is. Nem mellesleg most akciós. 2990 Ft ért beszerezhető
13.
13.
Chrysh
#12: +1

Én is imádom a Blizzard által gyártott játékokat, bárhová mennek ott aranyat találnak. De azért kérem szépen ne legyünk olyan vakok, hogy nem látjuk azt, hogy bizony a Blizzard is elég szemtelenül megkéri az árát a játékoknak, csak egy kicsit ürgebőrbe bújtatja. Remek példa erre a Hearthstone, ami hiába gyűjtögetős kártyajáték, aki belekezd, az nehezen tud ellenállni a kísértésnek, hogy azok a kispisták, akiknek az anyjuk nyomatja a pénzt a játékba, leverje párszáz megvásárolt paklival, és még akkor se biztos, hogy ki tud horgolni mindent.

Ettől függetlenül tisztelem őket, csak én cégnek nézem őket nem pedig nekünk gyártott szórakoztatóipari eszköznek.
12.
12.
Gykrizsi
#3: Ez érthető, és tényleg sokat adnak a játékhoz (bár a RoS szerintem, elég karcsú volt tartalomban, és mégis elkértek érte 10K-t), de nem egyenértékű az alap játékkal. Míg pl a Wings of Liberty letette a játék alap mechanizmusát, grafját, stb., addig ez csak egy újraskinezése annak, egy-két új fícsőrrel.
Kérdem én miben más elkérni ezért ugyanennyit, vagy pl. az AC vagy COD részt kiadni más néven. Meg merem kockáztatni, hogy utóbbiban több is a fejlődés, vagy ténylegesen új tartalmakat kapsz. Persze nem a Blizzard ellen kívánok beszélni, szeretem a céget és elismerem őket, de míg az egyik oldalt korbácsoljuk ezért, addig a másikat istenítjük, pedig 99% ugyan azt műveli.
11.
11.
PaprikaJancsi
#3: Köszi, ezt nem tudtam. Persze így azért más a helyzet.
10.
10.
DarkLord
#7: Nem is tudtam, hogy már standalone lett a HoTS is, amikor megjelent, akkor ugye kellett mindenképp neki az alapjáték is, de utána néztem és tényleg most Július 15.-e óta már nem kell neki.
9.
9.
Lorthirash
#7: De meg kell venni hozzá Wings of libertyt ehhez viszont nem kell egyik sem, ez a lényeg.
8.
8.
Lorthirash
#2: Ez egy nagyszerű játék kiváló multival.
Ez az RTS-ek királya csak azt sajnálom hogy nincs még hasonló minőségű rts, szerintem megéri a pénzt.
7.
7.
jani091
#4: "Sőt ez a rész külön is futtatható, tehát nem szükséges a Wings of Liberty hozzá, mint a Heart of the Swarm-hoz."

Már a Heart of the Swarm-hoz sem kell az alapjáték. Önállóan futtatható az is.
6.
6.
DarkLord
#5: Egy kieget még tuti kapni fog lesz ACT 6. (én előre látom, hogy visszatér Baal és Mephisto karöltve egy brutális Diablo-val, mert valljuk be ez a Diablo 3 Diablo-ja minden volt csak nem jó...)
5.
5.
Nicodemus
A Blizzard nekem olyan mint a Valve. Eddig meg SOHA nem hibaztak es minden jatekuk megeri az arat mert evekig lehet jatszani veluk es sok sok szaz orat olni belejuk. Remelem a Dio3 is kap meg tobb kieget mert jelenleg arra vagyok a legjobban ragyogyulva.
4.
4.
DarkLord
Sőt ez a rész külön is futtatható, tehát nem szükséges a Wings of Liberty hozzá, mint a Heart of the Swarm-hoz. Tehát kb. 15 ezer pénz lesz ez a rész, de nagyon epikus lezárást várok és tuti meg is lesz, azért Blizzard minőség lesz ez a játék. A Wings of Liberty-nek olyan jó a sztorija, hogy nem egy-kétszer játszottam már végig megjelenés óta és a kieg is ott van a szeren, nekem a szörnyek eszméletlenül tetszettek benne. Azt kell mondanom, hogy az én világom, ha Blizzard, akkor a Diablo univerzuma, de a kedvenceim a WarCraft 3 + kieg, Starcraft 2, Diablo 1.+2. (Utána jön a többi a Diablo 3-al az élen, de egy a lényeg soha egy percig sem sajnáltam Blizzard termékért még a pénzt bármennyibe is fájtak azok. Egyedül a WoW maradt ki az életemből érdekes soha nem is érdekelt egy pecig sem, ezért is vártam már mint a messiást egy WarCraft 4 bejelentést ... :()
3.
3.
Nicodemus
PaprikaJancsi!
Ez nem olyan "kiegeszito" mint a Diablo 3 eseten a Reaper of Souls volt, ami csak egy fejezetet adott hozza a jatekhoz.
A StarCraft eseteben a kampanyt harom egyenlo hosszusagu reszre bontottak szet. Wings of Liberty, Heart of the Swarm es most a Legacy of the Void. Azert fog annyiba kerulni mint az alapjatek mert ugyanannyi tartalommal is fog rendelkezni. Szal korrekt deal.
2.
2.
PaprikaJancsi
Milyen érdekes, hogy a játék megjelenése után 5 évvel is mekkora beleéléssel adják, és várják az új tartalmakat. Ebben a Blizzard nagyon ott van, viszont az áruk is. Gondolom ez is 10000 Ft környékén lesz. Ami azért elég borsos ár egy kiegészítőért, ha egy rendes játék is kb. ennyibe kerül.
1.
1.
DarkLord
Méltó karácsonyi ajándék lesz ez mindenkinek a fa alatt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...