GC 2015: W40K Inquisitor - Martyr bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN jóvoltából érkezett egy nagyon tartalmas, több mint 15 perces játékmenet bemutató a magyar Neocore fejlesztésében készülő Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyrból.

Kölnben, az idei gamescomon végre kipróbálható volt a július közepén bemutatott Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr, ami a Van Helsinghez hasonlóan egy izometrikus nézetű akció-RPG lesz, amiben három inkvizitor közül választhatunk majd. A játék erősen épít a fedezékharcokra, amit az ellenfelek is előszeretettel igyekeznek majd kihasználni, így a környezet rombolhatóságának fontos taktikai szerepe lesz.

A játék valamikor 2016-ban jelenik meg, PC-re, Mac-re, PS4-re és Xbox One-ra.

 

12.
12.
Drazhar
Kedvelem a Van Helsing részeket és a Deathtrap-et (meg is van mind), továbbá nagyon örültem, amikor megláttam, hogy WH40k-t fejlesztenek DE...
sajnos ez nagyon rossz koncepció, baromi lassú a játékmenet, egyáltalán nem "brutális" (ami szerves része az univerzumnak).
A Space Marine-nál megértették a fejlesztők ennek a világnak az értelmét, itt viszont úgy néz ki totálisan félresiklott az egész. Remélem ezt látják a fejlesztők, és még nem késő újragondolni :S
Annyi szar 40k címet kaptunk az utóbbi időben, és bíztam benne, hogy ez nem fog odakerülni a halom tetejére, de a fentiek alapján esélyes...
11.
11.
shatterhand
Amugy a Space marine tokeletesen bemutatta miert nem volt fedezekharc. Egy space marinehoz egyszeruen nem passzol bele az a stilus. Ment is a kaszabolas vérontás rendesen.
10.
10.
shatterhand
#9: Akk inkabb a Space hulk. Nem ertem miert volt mellőzve mikor e3on is demozták.
9.
9.
De legalább jön PS4-re végre valami W40k :) Én várom!
8.
8.
mestermagyar
#5: Na pont erre gondoltam. Ezek jó játékok, és sokszor szépek meg tartalmasak is, mégsincs bennük potenciál a felemelkedéshez. Nem készítenek valami igazán nagy címet. Legalább egy multiplayer orientált játékba belepróbálhatnának egyszer.
7.
7.
kastorhun
Nem rossz, de ez így eléggé hamar unalmassá fog válni a képességek és tárgyak nélkül.
6.
6.
crytek
#5: Arra jó lesz mint a Van Helsingek ,hogy nagyon hamar bundle-ba szaré-hugyá meg lehessen venni.Szeretjük a filléres cuccokat.
5.
5.
Chrysh
#4: Eddig 2 Van Helsing részt toltam ki, és nincs is velük semmi baj, de kezdem azt érezni, hogy a Neocore körbeakarja magát bástyázni olyan produktumokkal, amik azt az érzést sugallják, hogy biztonsági játékra bazíroznak. Úgy értem, eddig csináltak 3 izometrikus RPG-t, egy Tower Defense játékot (Deathtrap), ami szintén a VH izometrikus mivoltjára és az ottani egyik minijátékra alapoz, és ahogy ezt látom most se fognak eltérni a bevált recepttől. Pedig jó lenne valami újdonságot látni. Mindettől függetlenül én drukkolok a magyar csapatnak és én lepődök meg elsőnek, ha a mostani aggályaim mégse igazolódnak be.
4.
4.
mestermagyar
#3: akarom mondani kevésbé népszerű zsánert. Ne gyertek itt azzal hogy de ez is népszerű blablabla. Ami sok az ilyenből az sok. FPS, legalább valami king arthur féle stratégia, ? Elbujdosom ha leszögellnek ezeknél az életük hátralévő részére.
3.
3.
mestermagyar
Magyar játéknál kikötés hogy mindig low-budget zsánert válasszanak?
1.
1.
crytek
Tartalmas? Ez egy rakás fos és még finom voltam és nőies!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...