Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

PC, Macintosh, PlayStation 4, Xbox One

Akció, RPG, Sandbox
Kiadó: Neocore, Fejlesztő: Neocore
Akció-RPG a Warhammer 40.000 világában - magyar fejlesztőktől.
Értékelés: Nincs még értékelve

Warhammer-játékokkal készül az Xbox a hétvégére

A Microsoft konzoljain is Warhammer-lázban telik az aktuális Xbox Free Play Days-hétvége, így ha nincs más programotok, és szeretnétek az uralkodót szolgálni, akkor keresve sem találtok jobb elfoglaltságot.

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális játékai

Továbbra is a Warhammer világába invitál minket a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days játékaival, csak ezúttal a sötét középkor helyett 40 ezer évet repülünk előre a jövőbe, hogy inkvizítorként szolgáljuk a Császárt.

Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.

Elrajtolt a Warhammer 40.000: Inquisitor - Prophecy

Az önállóan is futtatható kiegészítőbe ráadásul a Neocore csapata tényleg rengeteg érdekességet zsúfolt bele; új játszható kaszt érkezik Tech-Adept néven, emellett vadonatúj kampányra és persze minden eddiginél több akcióra számíthatunk.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Késnek a Warhammer 40.000: Inquisitor új tartalmai

Hogy a lehető legpolírozottabb élményt nyújtsa a játékosoknak, a budapesti Neocore Games úgy döntött, elhalasztja pár héttel a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítését és standalone kiegészítőjét.

Kiegészítőt kap a Warhammer 40.000: Inquisitor

A Neocore Games tájékoztatása szerint önállóan is futtatható kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy május végén jelenik meg.

Nagyot frissül a Warhammer 40K: Inquisitor

A NeocoreGames akció-RPG-je májusban kapja meg a 2.0-s frissítését, amely rengeteg fejlesztést élesít. Gyakorlatilag teljesen kicseréli a meglévő rendszereket, és még a szintsapkát is kitolja. Itt az idő visszatérni a játékhoz!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Újra csúszik a konzolos Warhammer 40K: Inquisitor

A hazai Neocore hivatalosan is megerősítette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr korábban júliusra halasztott konzolos kiadását még kicsit csiszolni szeretnék, így annak premierjére tovább kell majd várnunk.

Megjelent a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

Megjelent a magyar fejlesztésű Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr akció-RPG PC-s változata. A konzolosoknak még várniuk kell, nekik csak a következő hónaptól lesz elérhető a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

Ezt kell tudnod a Warhammer 40K: Inquisitorról

Vadiúj előzetessel jelentkezett a NeocoreGames, amely a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr minden fontos aspektusára kitér. A végleges változat a jövő héten élesedik PC-n, majd egy hónappal később konzolokon is.

Konzolokon csúszik a Warhammer 40K: Inquisitor

A Neocore bejelentette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr PS4-es és Xbox One-os változata mégsem jelenik meg június 5-én, mint a PC-s verzió. Konzolon egy kicsit tovább kell várnunk az akció-RPG-re.

Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátéka május elején, ugyanis bajok vannak a konzolos változatokkal. Így a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.

Májusban jön a Warhammer 40.000: Inquisitor

A hazai Neocore Games hivatalosan is megerősítette, hogy a három éve készülő Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr végre pontos megjelenési dátumot kapott. A Warhammer 40K univerzumában játszódó ARPG májusban érkezik.

Befutott a Warhammer 40.000: Inquisitor intrója

Nagyot frissült a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr korai hozzáférésű változata, a minap megérkezett a játékba a harmadik kaszt, valamint a kampány első fejezetén is átrághatjuk magunkat. Ezzel együtt megkaptuk az intrót is.

Frissítve: Early Accessre megy a W40K: Inquisitor

A hazai Neocore csapata tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy az év eleje óta tartó alfatesztet követően szintet lép ARPG-jük, a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr, és a hónap végétől már a Steam Early Accessben is elérjük.

GC 2017: Warhammer 40K: Inquisitor próbakör

Ha már együtt repültünk a Neocore-csapattal Kölnbe, természetesen meglátogattuk őket a rendezvényen is. Kipróbáltuk a játék aktuális buildjét, a crusader class helyett ezúttal egy birodalmi orgyilkossal tettünk rendet a Káosz erői közt.
  • Írta: iNKARNATE
  • 0 komment

GC 2017: Traileren a Warhammer 40K: Inquisitor

A magyar Neocore Games bejelentette, hogy már elérhető a támogatók körében a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s alfaverziója, amely számos új elemet és funkciót tartalmaz. Itt az új előzetes is!