Bejelentették a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr legújabb DLC-jét

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Új karakterosztály érkezik a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr játékhoz, így Adepta Sororitasként is harcba szállhatunk majd.

Jó látni, amikor egy játék annyi megjelenés utáni tartalmat kap, mint amennyit a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. A címhez immár a huszonhatodik DLC-t jelentették be, amely révén egy új karakterosztállyal, az Adepta Sororitasszal (Sisters of Battle) bővül az alapjáték.

A harcos apácák a birodalom legelhivatottabb védelmezői, akik óriási pusztítást képesek véghezvinni a csatamezőn. Az új karakterosztály mellé új képességek, játékmechanikák és fejlesztések is érkeznek.

A Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr Sororitas Class DLC-je november 28-án válik elérhetővé PC-re, nem sokkal utána pedig PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S konzolokra és megjelenik majd.

3.
3.
Jarl Balgruuf
#2: Általában nem értek veled egyet, de most igen.
2.
2.
crytek
Jó szar volt a játék. Ennél unalmasabb Warhammer game szerintem kevés van. Szerencse hogy game passos volt így anyagi kár nem ért miatta :)
1.
1.
Csabzz
Talán az egyik legjobb WH40k élmény, a szépség/gameplay hibáival együtt! Amióta Ravenor meg Eisenhorn meg Grey Knights-ot vagy bármi WH40k-t olvastam, azóta ez a játék adja át legjobban számomra azt a zsigeri pusztítást amit a warp művelni tud egy heretic vagy xenos söpredékkel:D (már ha Psyker-el kezdtél, és szerintem mindenki azzal kezdett:D) Remélem továbbtolják, nem csak új class-okkal, hanem story szinten is, esetleg más szektorba látogatással, illetve ugye folytani a story-t mert azért kíváncsi lennék hogyan tovább:) Kicsit olyan lezáratlan volt számomra a Martyr/Prophecy vége, persze még csak most kezdtem bele a Mechanicus class-ba, szóval lehet az majd többet ad még az alap story-hoz:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...