LawBreakers - 22 percnyi fragvadászat

Az idei PAX Prime-on mutatkozott be a Gears of War alkotójának, Cliff Bleszinskinek új játéka, a LawBreakers, amiről az első gameplay trailer után most egy tartalmasabb játékmenet-bemutatót is elcsíptünk.

A frissen alapított Boss Key Productions első játéka, a LawBreakers egy olyan free-to-play shooter lesz, amiben a mai multiplayer lövöldékre jellemző karakterfejlődés és a klasszikus arénaharcok keverednek. A játék valamikor jövőre fog megjelenni, egyelőre csak PC-re.


Cliff Bleszinski azonban nemrég elárulta, nem tartja kizártnak, hogy később akár konzolokra is megjelenjen a LawBreakers. Egy, a PAX Prime-on adott interjúból ugyanis kiderült, hogy a Boss Key Productions jelenleg csak 40 főt számlál, így nincs elég kapacitásuk arra, hogy párhuzamosan több platformra is fejlesszenek, de ha sikerül partnert találni, akkor jó eséllyel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz a cím.

A két nagy konzolgyártó egyébként már jelezte, nem lenne ellenükre, ha gépeikre is megjelenne a játék.

A fenti videó sajnos nem egy összefüggő mérkőzést mutat be, hanem az elmúlt napokban a Twitteren megjelent rövidebb montázsokat fűzte valaki össze, de ettől még egész jó képet ad arról, mit is kínál majd a LawBreakers.

9 komment - szólj hozzá!