Destiny: The Taken King - Oryx bosszúja

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Jó eséllyel tényleg a most publikált Destiny: The Taken King-videó lesz az utolsó hangulatfokozó, amit a kiegészítő megjelenése előtt még megnézhetünk. Régi ismerősök, barátok és új ellenségek is felbukkannak a trailerben.

Nem kell már sokat várni a Destiny legújabb kiegészítésére, a The Taken Kingre, az expanzió ugyanis szeptember 15-től lesz elérhető.

A csomag rengeteg újdonságot hoz magával, így végre akció közben is hallhatjuk majd Nolan Northot, mint Ghost új szinkronját. Ami ennél is fontosabb, hogy megemelkedik az elérhető szintsapka, eltűnik a Light-rendszer, illetve alaposan átgyúrta a Bungie a sokat kritizált lootrendszert is.

Az első nagy raid, a King's Fall szeptember 18-án élesedik.

8.
8.
#7: Pedig az evolve napi 400 játékosát biztos vernék vele :DDD ( Az ingyenes hétvégével is csak átlag 1087-re sikerült feltornászni úgy, hogy a peak 9084-ig ment fel... :)
Nem vagyok multis ( na jó, az utolsó kettő és az első is amivel játszottam hálóban a Doom2 és a Warcraft1 volt ), de a Mass Effect 3 multija miatt majdnem elcsábultam. Végül az akadályozott meg, hogy nem jött Steam-re, az origint meg kenje a hajára az ea aztán dugja fel magának :)))
Ha ez jönne akkor egy strigulát tutira húzhatnának ( most már a visszajelzések alapján van benne annyi, hogy megérje nekiesni, nem úgy, mint a startkor)...
7.
7.
Kolompár Tarzan
Apjuk faszát, miért ne madták ki PC-re?
6.
6.
Ca$h
#5: Vedd meg a Legendary Editiont, picivel olcsóbb mint egy teljes játék és tartalmaz minden korábbi tartalmat is ...
5.
5.
Én kétszer is megvettem a játékot, mert elsőnek eladtam amikor ezeket a light izéket szerezni meg olyan cuccokat magamra aggatni amik nem is tetszettek, aztán kicsit megint kedvem volt hozzá, de végül eladtam ismét, mert meguntam. Erre most jön az, hogy normális a fejlődési rendszer és hasonlók, de mostanra már így elegem lett, hogy azért már csak nem veszem meg újra...így kellett volna szerintem kiadni eredetileg a játékot és akkor sose hagytam volna abba...
4.
4.
Ca$h
Az itt a probléma, hogy mindenki, a sajtó de még maguk a készítők is kiegnek nevezik a Taken Kinget, amikor ez tulajdonképpen a Destiny folytatása, a második év első tartalma, de semmiképpen sem DLC!!! Könnyen lehet hogy olyan hogy Destiny 2 sose lesz, csak évről évre jövő kiegészítések lesznek, a Dark Below és House of Wolves inkább volt DLC, de azokat is expansionek hívták ... Induljatok ki a World of Warcraftből és rögtön mindenki érteni fogja ... a Destiny nálam is az abszolút első játék, szinte semmi nem létezik rajta kívül. Jelenleg 1100 óránál tartok és már csak kínomban nyomulok a Batmannel, míg kijön a TTK! Collectors Edition előrendelve, jövő hét kedden jö! =]
3.
3.
Gaboo77
#2: Egyet értek! Sok játékom van és még is ezzel nyomulok. Teljesen magába szívott az atmoszférája.
2.
2.
Ruga
Ezzel a kieggel nálam is elérte a 40 eFt-ot. De első nap óta játszogatok vele kisebb nagyobb megszakításokkal, ettől függetlenül még így is soknak tűnik. Mind1, ha még egy évet kihúz akkor azt mondom megérte az árát. Ki semmiképpen nem hagytam volna és ha olyan lett volna mint az order el is adom, de nem olyan. Nagyon összetett játék, jó közösséggel, nemkülönben maga a világa nagyon ott van szerintem.
1.
1.
Gaboo77
Iszonyat jó videókat tudnak csinálni, ezt be kell látnom! Bevallom én azon részbe tartozom akiknek a játék is bejön! Várom a DLC-t, bár pofátlanul drága lett.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...