Star Wars: Battlefront - ezt tudja a Drop Zone mód

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
Még a múlt héten, a bétateszt bejelentésekor hintette el a DICE egy eddig nem ismert Battlefront-játékmód, a Drop Zone nevét. Most már azt is tudjuk, hogy mi mindent csinálhatunk majd benne.

A Drop Zone egy, a jól ismert King of the Hillhez hasonlító játékmód, melynek lényege, hogy a nyolc-nyolc fővel felsorakozó Lázadók és Birodalmiak minél többet foglaljanak el a pályára zuhanó kabinokból.

Az győz, aki ötöt - de legalábbis a tízperces meccs végén többet - tett magáévá közülük. A kabinok egymás után érkeznek (természetesen nem lehet tudni, hogy hová), és ha az egyik körül állóháború alakul ki, akkor a játék beküld még egyet, így robbantva szét az egybegyűlt játékossereget.


A játékban folyamatosan mozgásban kell lenni; nem elég csak a kabinok után loholni, viszont a védekezésnél sem érdemes egy helyben állni, mert könnyen lekaphat az ellenfél. Ráadásul további csavart jelent, hogy a kabinok mindegyike valamilyen power-upot rejt majd, ugyanakkor időbe telik, míg az ajtaja kinyílik és a "kincs" elérhetővé válik. Rajtad áll: megvárod, vagy elindulsz a következő kabin felé?

A Drop Zone az október elején induló bétában is elérhető lesz. Maga a játék november 17-én kerül boltokba, PC-s, PS4-es és Xbox One-os verzió készül belőle.

12.
12.
RangerFox
Killzone Mercenary-ban is van ilyesmi
10.
10.
adamsfamily
#8: Az a baj,hogy az EA elég sok szériát elásott már az elmúlt pár évben.A battlefront első 2 része olyan játéknak számított ami újat is mutatott fel a maga idejében.Szerintem aki leszólja,az csak azért teszi,mert az első 2 résznek a folytatását akarja látni,ugyanazokkal az alapelemekkel és nem pedig egy átöltöztetett battlefield-et
Én imádtam az első 2 részt,de félek,hogy ez a játék is dragon age 2 szindrómában fog szenvedni és egy hatalmas csalódás lesz,mert nem nő fel az elődjéhez.
9.
9.
Kobe azert a lo tuloldalara sem kell atesni, hogy mutatnak egy dolgot, ami nem ujitas de hanyatt kell mar esni rogton...
8.
8.
Kobe24
#7: Az a baj h tok mind1 milyen hir jon mert a dogfightos xwinggel millenium falconnal boba fett gepevel es azis szar nektek ez a gaz h mindenbe belekottok mert az ea penzeli es ezert egybol fikazni kell mindent mert ennyi az inteligenciatok
7.
7.
Stranger
Igazuk van a fanyalgóknak. Itt a nagy nextgen ideje, erre itt van ez a játék is és sok mindenben kevesebbet tud mutatni mint az első 2 rész. Ez a játékmód is mi? Megy a marketing gépezet ezerrel, de eddig semmi extrát nem mutattak. Ne legyen már annyi elég (vagy még kevesebb) mint 10 éve.
5.
5.
Hulkster
#4 Jó lenne a másik véleményét tiszteletben tartani,nem pedig azonnal átmenni offenzívába. :)

A második résszel nagyon sok időt töltöttem el, alig várom a következő részt, remélem méltó lesz a második részhez. (Több mint valószínű, hogy nagyszerű cím lesz.)
3.
3.
Kobe24
Nektek semmi se jo de telleg bazd -.- akkor a team deathmatch milyen szar mar a medal of honorba is az volt tiszta szar
2.
2.
Hunszi
#1: mit vársz? :P az is EA...
1.
1.
Egy az egyben ez volt a Crysis 2-ben Crash Site néven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...