Mától elérhető a Hatred ingyenes DLC-je

Link másolása
A mai nap folyamán jelenik meg a Hatred új frissítése, mely tartalmazni fogja az ingyen DLC-t. A csomagban helyet kapott pár új pálya a Survival módhoz, valamint a csalásokat is feloldja.

Ma jelenik meg a Destructive Creations botrányjátékához a legújabb frissítés, ami nem csak javításokat, de egy ingyenes DLC-t is tartalmazni fog. A kiegészítőben három új Survival-pálya és -karakter kapott helyet, valamint a sokak által kért csalások is elérhetővé váltak. Emellett egy új nehézséggel, ranglistákkal és achievementekkel is bővül a játék.

A Hatred idén nyáron jelent meg PC-re és értelmetlen brutalitásával azonnal felhívta magára a figyelmet. A megjelenés után azonban hamar megnyugodtak a kedélyek, mivel kiderült, hogy a játék csak egy közepesnél is gyengébb shooter, és maximum a rövidsége és hibái miatt fog az ember erőszakossá válni - tesztünket egyébként erre találjátok.

1.
1.
brummi
Ezt még tényleg tolja valaki? Szimpla hírjáték volt, ami egy egyórás mókát jelentett, aztán jó mélyen elfelelejtendő. Hírt sem érdemel szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...