Just Cause 3 - robbanásokban gazdag montázs

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A GameSpot jóvoltából befutott egy kicsit több, mint háromperces játékmenetmontázs a Just Cause 3-ból. A friss felvétel a játék lényegi magjára, az akcióra, a robbanásokra, a még több akcióra és a járműhasználatra fókuszál.

A Just Cause harmadik része pont ugyanazt kínálja, mint az előző két felvonás, csak mindenből sokkal többet és látványosabbat kapunk majd. Ezt alátámasztja a GameSpot 3 perces ízelítője is.

A játék egyébként 2015. december 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
Hunszi
A kábelnek túl nagy "hatalmat" adtak szerintem, jobb volt ameddig csak magadat odahúzni valamihez és csak vontatni lehetett vele, a wingsuit meg teljesen kiüti a járművel való közlekedést, már egyszerűen nem lesz értelme autózni. Ettől függetlenül viszont várós.
12.
12.
gomba56
#11: Te igazi kemény fatökű legény lehetsz :D
Attól, hogy egy játék nem valósághű az nem gond. De személy szerint az akciózáson kívül nem látom értelmét a játéknak! Hiába a nagy játszótér, ha kong az ürességtől. A videókból kb. annyit szűrtem le hogy : robbantsd fel, repítsd a levegőbe stb. Ez a kötélszerű akármi meg a 2-ben elment, de itt már uncsi.
Lehet neked kellene levegőre menni, hogy másokat ok nélkül szapulsz, még ha poénnak is szántad. Úgy gondolom akinek nem tetszik a játék ugyanúgy leírhatja a véleményét.
11.
11.
Arsenal4ever
#6: háát ez van...Te oylan bendzsa vagy, hogy nem tudsz ejtőernyővel helyből felszállni....szívás:DDD

Ez egy játék....ha valóságot akarsz öcsém akkor ne ide írogassá baromságokat hanem menjél ki a szobádból de szigorúan miután átcserélted a mackónacit és élj! Aztán nem reklamálni ha letolnak egy parasztlengőt és fáj:D
10.
10.
lesik20
#6: Oké felfogtuk, talán rövid távu emlékezeted van, akkor nem kell kíirni minden Just Cause hír mellé
9.
9.
Paint
Ezek a Just Cause részek mindig is annyira irracionálisnak tüntek, ezért nem nagyon tetszettek....... De talán ezzel teszek majd egy próbát...
8.
8.
gomba56
#5: Tényleg? Azt hittem szimulátor, hogy ez egy Rambó szimulátor.
Tudom, hogy nem kell komolyan venni, de szerintem ez már sok. Átesnek a ló túlsó felére....
Unalomba fog fulladni.
7.
7.
A Pulyka
Szerintem hatalmas moka lesz.
6.
6.
XuChi
#5 Nem kell hogy valósághű legyen, de ekkora baromságokat ne rakjanak már bele, hogy helybőlfelszáll az ejtő ismétlem EJTŐŐ ernyővel!!!!!

Ok hogy paródia, de ez már túl sok.

Nem véletlen, hogy a Saints Row játékokat is csak bottal piszkáltam meg mikor megjelentek ;)
5.
5.
Chrysh
Minden egyes Just Cause hírnél előkerültök és mondjátok, hogy nem valósághű, mi minden egyes hírnél elmagyarázzuk, hogy a Just Cause távolról sem a realitások talaján lebeg, erre ti meg minden egyes alkalommal tovább rinyáltok, hogy ti akkor is valósághű dolgot várnátok.

Mikor értitek már meg, hogy EZ NEM VALÓSÁGHŰ??????????

Nagyon remélem, hogy a következő alkalommal nem kell megint a ti hozzászólásaitokat olvasnom.
4.
4.
Norbaa
3.
3.
Norbaa
Nekem úgy tetszene is, sok robbanás és lövöldözés.. nem rossz recept, de ez a grappel ejtőernyős fiszfasz ez valami borzalmasan lerombolja a valóságérzetet.
1.
1.
XuChi
Ez borzalmasan gagyi :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...