Márciusban jön a Samurai Warriors 4: Empires

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Koei Tecmo bejelentette, hogy jövő márciusban érkezik a Samurai Warriors 4: Empires Európába. Ebben a továbbfejlesztett változatban alternatív szemszögből élhetjük át a Samurai Warriors 4 eseményeit.

A sima Samurai Warriors 4-gyel ellentétben az Empiresben jelentősen javult a harc, az irányítás is intuitívabb és még több taktikát vethetünk be birodalmunk felvirágoztatásához. Saját karaktert hozhatunk létre, ám a háborúk mellett az okos stratégia és a szövetségek ápolása legalább olyan fontos tényező.

A Samurai Warriors 4: Empires március 11-én érkezik PS4-re digitális és dobozos formában, míg PS3-ra és PS Vitára csak letölthető változatban lesz elérhető.

7.
7.
Spectrum
#1: A musou-játékok egy külön műfaj, természetesen ennek is megvan a rajongótábora, mint a StarCraft-nak vagy a passziánsznak. Általában korrekt sztorimóddal rendelkeznek, de a hangsúly a daráláson van. Ha van egy ilyen játékod, azzal el lehet szórakozni, de ha nem vagy a műfaj kedvelője, nem különösebben érdemes több játékot is beszerezni a stílusban.

Warriors ***, One Piece ***, Dragon Quest Heroes, stb. mind ide tartoznak.
6.
6.
mohaneji
nekem nem tűnt fel hogy lenne attól még lehet neki:D csak haozzá nem ertőként nem láttam semmi olyat amiért jobb lenne a sorozatban egy későbbi egy korábbinál de hat sose maxoltam ki magam benne talan egyszer ha túl sok időm lesz
5.
5.
Vagyis mindketto, csak jol emlekeztem: Dynasty Warriros Gundam :-) bocs a reggeli spamert :-)
4.
4.
Nem dynasty warriors reszt.
3.
3.
Basszus mikor akarnak mar vegre Gundamet kiadni ps4-re??? Felujithattak volna mar reg az utolso dynasty reszt belole, mert mire ps3-ra kijott, addigra eladtam a gepet :-(
2.
2.
Naga94
#1: Hát ha megnézel egy Chaos(legnehezebb nehézségi szint) videót, ott általában a játékosok olyan combo-kat hoznak össze amikre Te biztos nem gondolnál az első pár meccs alatt-jómagam még több óra után se jöttem rá ezekre-és nem a "négyzet, négyzet, háromszög" verzióra gondolok ^^

Amiben valaki többet tud a másiknál azok általában multiplayer FPS játékok, MOBA-k vagy esetleg verekedős esetén nyilvánul meg.

Nem mellesleg az összes Warriors játékban fejlődik a karaktered, és a fegyvered is, az alacsonyabb szinteken új mozdulatokat kapsz meg. És hidd el nekem lényeges különbség van (pl a Dynasty 8 esetén) egy lvl1-es alapfegyveres és egy lvl155-ös maxolt fegyverrel rendelkező karakter között :D Javaslom játsz egy kicsit többet a Warriors játékokl mielőtt olyan nonsense kijelentést teszel hogy nincs értelme....(nem mellesleg egyik játéknak sincs értelme, a céljuk hogy szórakoztassanak :P)
1.
1.
mohaneji
ezek amugy mennyire szükséges játékok??? valaki jatszik vele vagy miben tud egyik többet a másiknál? Mert neekem pár Dinasty Warriorhoz volt szerencsém de nem tűnt fel h fejlődne vagy akár értelme lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...