Filmes híreket mondunk

Ki gondolta volna, de egy új Star Wars: Az ébredő Erő TV-reklámot kaptunk, amelyben néhány új jelenetet is megnézhettek. Ezen kívül szó lesz a Tetris-filmről is, amely a játék születését viszi vászonra.

A Star Wars hivatalos Facebook-csatornájára felkerült TV-szpot az egykori rohamosztagosra, Finnre koncentrál. A filmecskéből kiderül, hogy a fiú jól bánik a fénykarddal, de ezen kívül néhány, eddig soha nem látott jelenetnek is örülhetünk.


Azt már korábban is tudtuk, hogy egy epikus sci-fi készül a Tetris alapján, ám terveznek egy olyan filmet is, amely a klasszikus játék születésére koncentrál. Lapértesülések szerint az X-Men 3 és a Rush Hour rendezője, Brett Ratner és partnere, James Packer dolgozik az eredettörténeten, amely a játék orosz atyjára, Alexey Pajitnovra (és munkásságra) helyezi a hangsúlyt az 1980-as évek Szovjetuniójában.

Mint ismert, a fejlesztő a szovjet kormány miatt nemigen kapott jogdíjat a Tetrisért. Az első infók szerint az alkotás a Közösségi háló stílusára emlékeztet, különféle jogi csatákat mutat be és azt is, hogyan lett egyre népszerűbb szerte a világon a Tetris.

5 komment - szólj hozzá!