Képeken a törölt Half-Life 2: Episode 4

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 6.
  • Képek
Link másolása
Mint ismert, a Dishonored fejlesztője 2006 és 2007 között a Half-Life 2: Episode 4-en dolgozott, ami a Valve munkáját folytatta volna. Sajnos a projektet törölték, de a ValveTime oldal néhány screenshotot előhalászott róla.

A címben semmi elírás nincs, 2013 januárjában már cikkeztünk a Half-Life 2: Episode 4-ről, amely a Valve-féle Episode 3 után jelent volna meg az Arkane Studios gondozásában. A Dishonored fejlesztője 2006 és 2007 között dolgozott a spin-offnak megfelelő játékon, amit sajnos idő előtt töröltek.

Nagy kár érte, elvégre visszatérhetünk volna benne a Ravenholmba, a történet pedig az Episode 2 vége előtt játszódott. A ValveTime oldal Robert Wilinski pályatervező portfóliójából halászta elő az alábbi négy képet:

12.
12.
Hofi3
Milyen Half-Life 2: Episode 4??? Amikor Episode 3 se volt. Az Episode two után jelentek meg képek anno, hogy jön az Episode three. Ezek egyre hülyébbek.
11.
11.
br1Koo
Szerintem abban az évben amelyikben a Half-Life 3 esetlegesen megjelenne, az összes többi játék halálra lenne ítélve. Nem csodálkoznék azon se, ha rá hónapokkal kidobnának mellé új Portal-t, Left 4 Dead-et vagy Team Fortress-t. Ha már megnyitják a hármas számot akkor jön a többi csőstűl. :_D
8.
8.
balint107
Fájdalomcsillapító:
https://www.youtube.com/watch?v=p9pqeq-eFy0
6.
6.
dajkalaszlo
hát azért ez most erős sebfeltépés. Mint egy begyógyított kapcsolat után
2.
2.
kopic
Rohadjon meg az egész bagázs.:/
1.
1.
JBoy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...