Csak 2017-ben érkezik a Scalebound

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 4.
  • Csúszás
Link másolása
Több időt vesz igénybe a Platinum Games által fejlesztett Xbox One-exkluzív akció-RPG fejlesztése, így az csak 2017 második felében érkezik - ezt maga a fejlesztő erősítette meg.

Habár a Scaleboundnak eredetileg 2016 második felében kellett volna megjelennie, a Platinum Games legfrissebb blogbejegyzése szerint az Xbox One-exkluzív 2017-re csúszik majd. A tokiói stúdió szerint extra fejlesztési idő szükséges ahhoz, hogy meg tudják valósítani az "ambiciózus elképzeléseiket".

Noha a csapat szerint a fejlesztés remekül halad, és nagyon elégedettek az eddig tapasztaltakkal, a Scalebound az eddigi legnagyobb játékuk lesz, amit hihetetlen méretű változó világgal, ötletes multiplayerrel és akciódús harcokkal vérteznek fel.

Az alkotást eredetileg a 2014-es E3-on leplezték le, a játék felett a Bayonetta direktora, Hideki Kamiya bábáskodik. A Platinum Games megígérte, hogy idén még többet mutat majd a Scaleboundból. 

8.
8.
A Pulyka
#7: Elég valoszinunek tartom, hogy egyszer megjelenik más platformokra is, ahogy majd a Nier:Automata is, amit szintén a Platinum games hegeszt.
Ez a játék engem teljesen hidegen hagy, ahogy a Monster hunter sem érdekelt soha.
7.
7.
Dark_Temptation
Na ez az egyetlen egy cím, ami miatt irigylem a x tulajokat. Ha ehhez hasonló játékokat tudnának felmutatni,még meg is gondolnám a multimédiás eszköz beszerzését.
6.
6.
Dark_Temptation
Na ez az egyetlen egy cím, ami miatt irigylem a x tulajokat. Ha ehhez hasonló játékokat tudnának felmutatni,még meg is gondolnám a multimédiás eszköz beszerzését.
5.
5.
p3ti
Imádum a Platinumgames játékait, nálam első napos vétel lesz a game.
4.
4.
DON GONDOCS
És ez még csak az év eleje, évvégére az összes nagyobb cím jövőre fog csúszni.
3.
3.
kopic
Jobb is. Bemutatón akadozott, mint állat.
2.
2.
BloodyDeath
Nem baj. Csak tényleg nagyon ütős legyen. Nagy reményeket fűzök hozzá.
1.
1.
PaprikaJancsi
Sajnálom, de mindegy inkább fejlesszék tökéletesre, minthogy félkészen adják ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...