Mortal Kombat X - lássuk az újoncokat!

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 12.
  • Videó
Link másolása
Gameplay előzetes érkezett a Mortal Kombat X-hez, amely a második Kombat Pack harcosait hivatott bemutatni: többek között Leatherface-t és az Alien xenomorfját is láthatjuk bunyó közben.

Az új karakterek a TGA során mutatkoztak be, és 2016 folyamán válnak majd játszhatóvá: A texasi láncfűrészes Leatherface-e, az Alien xenomorfja, a részeges Bo Rai Cho, illetve Tri-Borg is választható lesz - utóbbi Cyrax, Sektor és Robot Smoke ötvözete.

Aki egyben ruház be a harcosokra, és megveszi a 30 dolláros Kombat Pack 2-t, Gorót is megkapja majd, továbbá egy nagy rakás skin is üti a markát.

21.
21.
aron1488
#20: Értem én. Én is ismerem őket de miért nem úgy csinálják hogy egy komplett mortal kombat és a legvégén dobnak egy ilyen dlc-t?

Őszintén a mortal kombat 9 karakterei plussz az új karakterek. és ha a végére kiadnak egy ilyet hát nem bánom.
20.
20.
br1Koo
#19: Valaki nézte a filmeket amikből a vendégkarakterek vannak, valaki nem. Mindenesetre annak aki nézte annak nagyon nagy poén, hogy az Alien üti a Predatort, és hidd el nagyon sokan örülnek ezeknek a karaktereknek.
19.
19.
aron1488
Ez a mortal kombat megalázása egy igazi szégyen. Minden egyes vendégkarakterrel egyre lejjebb süllyednek.

Texasi láncfűrészes??? ki lesz még Chucky? És kihagynak ilyenek miatt egy noob saibotot?

Szégyen!

Az új karakterekkel semmi bajom de a vendégkarakterek...................
18.
18.
Röhej. egy fél játék ára négy karakterért. Egy elmeroggyant, aki ennyi pénzt kifizet ezért!
17.
17.
#14: Szerintem meg tök jó, lehet tolni Alien vs Predator meneteket :)
16.
16.
Batman
Triborgot volt a legkönyebb kitalálni. Hogy oldjuk meg a variációkat? Jött a kérdés bentről? Hát, lesz egy triborg a másik kettő meg cyrax és sektor.
15.
15.
br1Koo
#14: Azért mert igen csak paraszt dolog Predátorral, meg Aliennel ütni egymást, de ugyanúgy meglesz a Jason, meg a Láncfűrészes. Feldobja, hidd el, én várom mindenesetre.
14.
14.
Dízel
Ez mekkora hülyeség mar... alien egy mortalba... akkor mar legyen alien filmbe sub zero.. miért kell összekeverni az univerzumokat?
13.
13.
pjoco
#12: Mert a Predator után mit vártál? :D Szerintem király lesz.
12.
12.
KőbányaKispest
Alien az MK-ban. Valami vicc?
11.
11.
pjoco
#9: Ez egy Baraka alien. Azért néz ki máshogy.
10.
10.
pjoco
#6: Instant Gaming.com-on Mortal Kombat X Premium Edition 10 euró.
9.
9.
McDuff
baszki ez az alien nagyon Zs filmesen néz ki,tán nem kapták meg a jogokat a modellre?
8.
8.
godach
#7: A Komplete Edition-t szerintem sokáig nem fogják tudni túlszárnyalni. Foglalkozni kellett volna tovább a történettel, mint ahogy (egyszerűen nincs más szó rá) nagyszerűen feldolgozták az első három részt. Csak nem olyan idétlen harcrendszerrel, mint az MK DA, D, és Armageddon....
7.
7.
dcba
#3: Sztem meg, nem a regieket kene betenni, hanem ujakat kitalalni. Ez nem egy MK 9,5 hanem az X. Ide total uj palyak kellenenek, mert baromi keves van beloluk, asszem 12, mig a Komplete edition-ben volt vagy kozel 30 palya.
6.
6.
dcba
#5: Ja valoban sok a DLC, de meg mindig kevesebb arban mint egy Evolve, vagy egy Star Warsnal. A masik, h ha okos helyen veszed meg, akkor nem kerul sokba. En pl a Greenman Gaming-en vettem meg a Premium Edition-t 40 fontert.

Amugy a game unlock-on es az Easy Fatality-n nem tudom miert bukik ki mindenki, mivel a jatekban meg sem talalod az opciot ra, h megvedd, mert total nem is reklamozza es ha van olyan idiota aki kinyitja maganak a krypt-t vagy easy fatality-t vasarol az meg is erdemli. Sot PC-n pl nincs is easy fatality.
5.
5.
strike19
#2: Nekem se kedvencem Bo Rai Cho.
De jobban bele illik a MK univerzumba mint ez a bőrpofa és a Alien.
Egyébként nem tetszik a NeatherRealm üzlet politikája.
Game Unlock,Easy Fatality,DLC,DLC,DLC.
Nagyon elszaladt a ló velük MK 9 óta.
4.
4.
br1Koo
Én nagyon várom, kellemesen csalódtam a játékban, ezek a karakterek meg kötelezőek lesznek (talán Bo Rai Cho kimarad).
3.
3.
DarkLord
Az elég gáz, ha csak ez az egy pálya jön pluszba...itt nekem a Lin Kuei Palace az nagyon adja, aztán jó még a Krossroads, Kove és a Dead Woods a többi nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Most, hogy a Pit visszakerül az nagy pozitívum.
Deadpool, Living Forest, Portal, Soul Chamber...és még lehetne sorolni mik jöhetnének pályákból.
2.
2.
dcba
Ahogy Ed nyilatkozott, csak ez az egy "uj" palya lesz a Kombat Packban. En is inkabb a palyakat hianyolom az MKX-bol, mintsem uj karaktereket. Triborg viszont allat karakter lett, Borpofa es az Alien egyenlore olyan meh, de Bo Rai Cho megbocsajthatatlan. Undorito es nevetseges es verlazito, h miert kell egy hanyo fingo idiotat belerakni a jatekba. Az ilyesmi inkabb vallana a Tekkenre, de nem a Mortalba.
1.
1.
DarkLord
Triborg-on és a Pit pályán kívül ez nagyon gyenge pack, szóval egyben nem érdemes megvenni. De szerintem jönnek újabb régi pályák is most már, hisz a Pit is feltűnt. Mondjuk nem is ártana a pálya felhozatal megnövelése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...