PC-re költözik az EA Access - de nem nálunk

Az Electronic Arts bejelentette, hogy PC-n is elérhetővé teszi az EA Access szolgáltatását, igaz, itt Origin Access néven fog futni. Kár, hogy Magyarországról nem érhető el a prémiumtagság.

Az EA Access 2014 augusztusában rajtolt el az Xbox One-on, és egészen eddig csak az Xbox-tulajdonosok élvezhették: a lényege, hogy egy 5 dolláros havidíjért cserébe játéklehetőséget és mindenféle extrát biztosít az előfizetőjének.

Ez azt jelenti, hogy a The Vaultba bekerült játékokat korlátlanul játszhatja a játékos, jelenleg tizenöt cím érhető el benne, köztük olyan anyagok, mint a Dragon Age: Inquisition, a Battlefield 4 vagy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Ezen felül az Access-tagok hamarabb hozzáférhetnek a kiadó új játékaihoz, és még 10 kedvezményt is kapnak (ebben az esetben) az Origin-vásárlásaikból.

Az Origin Access két szempontból különbözik az xboxos társától: egyfelől csak havonta fizethetünk elő, az összességében féláron, 30 dollárért elérhető éves konstrukció nem áll a PC-sek rendelkezésére, cserébe viszont külsős címek is bekerülnek a The Vaultba - kezdésként a This War of Mine-t kapják még meg az előfizetők.

A kizárólag windowsos szolgáltatás egyelőre az USA-ban, Kanadában, Németországban (4 euró/hónap) és az Egyesült Királyságban (4 font/hónap) érhető el - Magyarországon nem.

8 komment - szólj hozzá!