Driveclub - ez várható februárban

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 11.
  • Letöltés
Link másolása
Ebben a hónapban is fizetős és ingyenes tartalmakkal örvendezteti meg a rajongókat a Driveclub fejlesztője. A korábban beharangozott Hardcore módhoz és az új pályához mindenki hozzájut majd.

Nézzünk a februári fizetős tartalmakat! A február 23-án érkező No Limits DLC-ben hat event, öt trófea és két verda (Honda Civic Type-R és Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II) kapott helyett, és 3,6 eurót kóstál.

Ugyanezen a napon válik elérhetővé a Suzuki Expansion is, amely elsősorban a motorok szerelmeseinek szívét dobogtatja meg. Itt is hat verseny és öt trófea vár ránk, illetve két moci a japán gyártó boszorkánykonyhájából.

És persze azokról sem feledkeztek meg, akiket nem hoz lázba a két fenti csomag. A kötelező hibajavításokon felül egy frissítésben élesedik a Hardcore mód, melyben minden vezetési segédletet kikapcsolhatunk, illetve megkapjuk a skóciai Old Town pályát és annak variánsait. Hogy mikor? Február 11-én, azaz ma.

44.
44.
delphijos
Hát igen, törés itt nem nagyon van, de ez nem is az a játék. Meg "messzire" is vezetne, mert akkor már úgy kéne működnie, hogy egy bizonyos mennyiségű sérülés után végetérjen a futam. ( Elég hülyén festene egy sz@rrá tört autóval repeszteni ) , de ez egy light arcade verseny, nekem jó így.
40.
40.
Binder
#36: Sokan benézték...köztük GOD komám is...a CREW-nak alapból pont olyan az irányitása mint a TDU2-nek...mivel ugyanonnan jött a cucc ez nem meglepő, és mivel mi azt is toltuk, így én azonnal mentem a menübe és beállitottam...a kormány holtjátékot nullára kell venni, az érzékenységeket meg felső harmadba tolni...és tökéletes lesz...konkrétan egy ásik játékot kapsz. Ja és Sport fokozatra kell rakni...rengeteg embernek segitetem már ezzel, és nem kell nekem hinni, de egy próbát megér...alapból télleg ótvar...hajhó...lassú...stb.Be kell álitani...3 mp. :)

Én a DC_vel azért emlitettem egy lapon, mert (kiemeltem de látom nem eléggé) BELSŐ NÉZETBEN a MOTOROK!!! vezetése sokkal jobb a CREW-ban. DC-ben kénytelen vagyok külsőben menni pedig azt utálom.
36.
36.
delphijos
#35: Hát így voltam vele én is. Csak én nem bírtam kivárni a DLC-t. Most a Wild Run Edition 20 dodo, lehet meggyőztél, és beruházok rá. :)
35.
35.
Caleon
#34: Amikor a Crew megjelent, utáltam a fizikáját és még a 2 óra ingyen lehetőséget sem tudtam kihasználni, annyira elment a kedvem tőle. A DLC-vel viszont a játék elérte a Test Drive Unlimited szintjét és a grafika is megszépült. Azt mondanám, egy leárazáson már a kocavezetőknek is megéri.

DC-ben én is kipróbáltam a városi pályát. Nem rossz, bár valahogy grafikailag kicsit többre számítottam. De csak pár kört mentem, szóval lehet, hogy nem figyeltem meg eléggé.
34.
34.
delphijos
#33: Lehet, nekem már a DLC-hez sem volt már szerencsém. Ha jól emlékszem láttam is a PSNi leárazásban ( most csak 20 dollár, annyit tényleg biztos megér)
Amúgy mentem egy gyors kört az új Old Town pályán ( csak az egyken ) és egész jó élmény volt. Mndom én nem vagyok egy nagy versenyző, de ez a játék nekem minden elvárásomat teljesíti. És példaértékű hogy még mindíg jönnek ki hozzá a cuccok.
33.
33.
Caleon
#29: A Crew mai formájában rengeteget változott, már annak is van egy élvezetes vezetési faktora.
32.
32.
godach
#31: Ezért kérdeztem, mert vezetési élményre, eddig nálam nyerők voltak a Ref játékok. Valahogy, mindig mintha éreztem volna az autót és nem kellett több órás gyakorlás sem hozzá.
31.
31.
delphijos
#30: Nekem nem jött be, de biztos van akinek igen. .Amúgy itt konkrétan a vezetési élményről beszéltem. Minthogy az lett említve.
30.
30.
godach
#29: Tényleg ennyire rossz? Már csak mert a Reflections nálam a Driver részekkel, alapból villantott már, így nehezemre esik elhinni :D
29.
29.
delphijos
#21: Nem szoktam beszólogatni senkinek ( remélem Te sem veszed annak ) de a Crew-t ezzel egy napon említeni..... Perdig még csak nem is vagyok valami nagy "sofőr". ( Egy igazi szimulátornál égnék mint a rongy ) Ez a játék nekem minden fillért megért.
28.
28.
KeXxX
Ma szedte le a patch-et és ahogy olvastam a note-ot a No Limits ingyen van mindenkinek és csak a store-ból kell majd leszedni.
27.
27.
Caleon
#14: Igazából tolom egy éve, megvan a platina, egy-két kivétellel az összes csillag, rengeteg beleölt óra. Szíven üt az összeg így egybe, de havonta nem fájt annyira az a kétezer forint, mint amennyire jól szórakoztam eddig is vele. Jó helyre ment a pénz, bárcsak minden játékkal ennyire törődnének!
24.
24.
rezy
#16: Év végén volt egy akció, a játék passal együtt 3800 volt ha jól emlékszem, én akkor zsebeltem be...
14.
14.
Binder
#9: Gonosz vagyok tudom, de voltam oylan kedves és átnyálaztam azt a pár oldalt a Spore-on... SeasonPass 3990FT... ezt az összeget már a 229 ft-os tarlamak megvásárlásával is elérted...ha a többit is megvetted, akkor bizony a végösszeg 27.978 ft. :)
13.
13.
Binder
#9: Hát akkor elég sokat buktál...
12.
12.
Binder
#8: Dehogynem...ami a BIKES-ig jött az minde bennevan...!!!
9.
9.
Caleon
#8: Ja értem... Én kezdetben nem vettem meg az SP-t, aztán havonta fizettem a tartalmakért, de akkor ezek szerint nem vagyok túl nagy bukóban. Mondjuk ezért a játékért szívesen fizettem és az az esetenkénti párezer forint sem volt halálos.
8.
8.
#7: Annál kevesebbet, első három hónapban megjelent tartalmakat fedi le kb, az úgy a fele az expanzióknak!
7.
7.
Caleon
#6: Season pass kb lefedi a tavaly megjelent összes tartalmat, de ami idén jön, az már nem a része elvileg.
6.
6.
rezy
Esetleg tudja valaki, hogy a season pass-al mit ér az ember? Nekem azzal együtt van meg, de gondolom az nem azt jelenti, hogy a fizetős tartalmakat megkapom ingyé :P
3.
3.
Angelwing
Jó nyílván a fejlesztők érdeke is hogy csináljanak plussz tartalmakat, mert ebből élnek. De így jó nekünk is mert ez egy jó játék és így sokáig lehet vele szórakozni játszani.
2.
2.
godach
Nem is tudom a WoW-on kívül mit tudnék mondani, amivel Ennyit foglalkoztak volna. Respect.
1.
1.
Caleon
Ma jön az új pálya?? Yipp, ezt látnom kell! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...