Far Cry: Primal - tanácsok a túléléshez

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 17.
  • Videó
Link másolása
Nem tudod, hogyan kell mamutra vadászni, vagy éppen hogyan kell beidomítani egy borzot? Semmi gond, a Far Cry: Primal túléléshez szükséges tanácsai mindenre választ adnak.

Jövő héten mutatkozik be a Far Cry-sorozat kőkorszaki kitérője, a Far Cry Primal. Az alkotás először PS4-re és Xbox One-ra mászik fel a boltok polcaira február 23-án, majd március 1-jén már PC-re is megvásárolható lesz.

A játékról itt emlékeztünk meg részletesebben, legutóbb pedig azt is láthattuk, hogy milyen lesz az előrendelőknek szánt DLC, amiben egy mamutot irányíthatunk.

18.
18.
Caleon
#16: A rozsomák... "Más ragadozók zsákmányát elorozza, a rókát, hiúzt, vagy szükség esetén akár a medvét vagy a farkast is megtámadja. Erős tarkóharapással teríti le áldozatát, amit nem tud megenni, azt elrejti, és később fogyasztja el: a torkos, zabáló névre egyáltalán nem szolgált rá. Az emberre is veszélyes lehet."

Kemény jószág, nem véletlenül kapta róla a nevét az egyik X-men is.
15.
15.
Caleon
#10: "Primal is a full-on Far Cry. The main campaign is around 30 hours, we've created a whole new world, new flora and fauna. it's a full game".

30 órásnak írják a teljes kampányt, ha lesznek mellékküldetések, gyűjtögethető holmik és fejlesztés, mint az eddigi részekben, akkor ez az érték a 2-3-szorosára emelkedhet.

Ha a korábbi részeket nem ismered, akkor ez egy remek választás lesz. Bár szerintem annak is, aki a korábbi részeket ismeri, annyira más ez a környezet.
14.
14.
juhaszroli
10.
10.
juhaszroli
A 4 kimaradt, de ez a hangulat nagyon tetszik, így meg szeretném venni. Kérdésem, előreláthatólag mennyire tekinthető teljes értékű résznek? Gondolok itt elsősorban a tartalomra, illetve játékidőre.
2.
2.
gamerplayer
Nem akarom elhinni, hogy egy felnőtt férfi vadembert le tud teríteni egy rozsomák. Egyébként jónak tűnik, hangulatos, szép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...