David Hayter: a Konami korábban is lecserélt volna

Nagy felzúdulást váltott ki a Metal Gear Solid-rajongók körében, mikor kiderült, hogy az ötödik felvonásban nem David Hayter adja majd a hangját Big Bossnak, pedig úgy tűnik, a Konami már régóta meg akart szabadulni a színésztől.

És bár abban valószínűleg sokan egyetértenek, hogy Kiefer Sutherland személyében kikezdhetetlen alternatívát talált a kiadó (hiába kellett keveset beszélnie), mindenképpen érdekes, hogy Hayter alatt már régóta rezgett a léc.

A színész a Metal Gear Solid első része óta szinkronizálja a sorozat főhőseit, azonban a Game Informer podcastjében elmondta, már a Metal Gear Solid 3 és a Metal Gear Solid 4 esetében is többszöri meghallgatáson kellett részt vennie, és konkrétan tudott arról, hogy a készítők mást szerettek volna megnyerni a főszerepekre. Az is érdekes, hogy maga Kojima sem volt "ártatlan" a témában, Hayter konkrétan visszahallotta, hogy maga kéri meg az egyik producert, járjon utána, érdekelné-e Kurt Russelt a Metal Gear Solid 4.

Hayter azt is megjegyezte, hogy nem szeretné kipróbálni a Ground Zeroest és a The Phantom Paint, a végigjátszásuk ugyanis 60 órányi megaláztatással érne fel neki. Elmondta, hogy annak idején még csak nem is értesítették arról, hogy lecserélték, ezt az egyik producer árulta el neki, miután véletlenül összefutottak az egyik szinkronstúdióban, és megittak valamit.

Végül Kojima "szabadulása" kapcsán hozzátette: ő különösebben nem rajong dizájnerért, szóval nem érzi úgy, hogy újra együtt kellene dolgozniuk.

12 komment - szólj hozzá!