Még idén megjelenik a Let It Die

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Jó másfél éve nem hallottunk már Sudáék új fejlesztéséről, pedig a Let It Die köszöni, jól van, és a jövő héten ki is próbálhatják majd a Boston környékén járók. Ízelítőül azért nekünk is jutott valami.

A Let It Die-t először 2013-ban mutatták be, akkor még Lily Bergamo címmel, míg a teljes leleplezésre a 2014-es E3-on került sor - azóta csak egyszer hallottunk a projekt felől, amikor az megkapta az első gameplay trailerét.

Bár a csend mindenképpen gyanús, a jó hír az, hogy Suda 51 és a Grasshopper Manufacture gőzerővel szorgoskodik a játékon, le is tették a kisdobosesküt, hogy még idén elkészülnek vele. Bizonyíték kell? A jövő heti PAX Easten játszható lesz a cím, és némi látnivalóval már most is szolgálhatunk belőle - Sudáék felolvasós videója mondjuk mindent visz:

A Let It Die egy free-to-play, PS4-exkluzív játék, amely az aszinkron multit helyezi előtérbe: habár az akciójáték ellenfeleit az AI irányítja, a viselkedésüket és kinézetüket más játékosok karaktereiről mintázták, és a te főhősöd is bekerülhet a programba, ha meghal valahol.

1.
1.
kamgecam
Miért free to play?Rühellem a free to play játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...