Star Wars: Battlefront - Lando is csatlakozik

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 14.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Star Wars: Battlefront következő fizetős letölthető kiegészítése, a Bespin is két új hőst fog tartalmazni. Az egyikük a híres Lando Calrissian lesz, így nem meglepő módon Cloud City is bekerül a DLC-be.

Az Electronic Arts ismertette a tavaszi Battlefront-frissítésekkel kapcsolatos terveit, így nem csak a következő ingyenes újdonságokról, a de nyáron érkező új, fizetős DLC-ről is elárult ezt-azt.

Előbbiek többek között újabb játékbeli eseményeket hoznak, mint például újabb dupla XP-s hétvégéket, közösségi küldetéseket vagy olyan speciális kihívásokat, amelyekkel a játékosok még több cuccot vagy kreditet gyűjthetnek. Lesznek vadonatúj Hutt-küldetések, amelyekkel például vadonatúj Star Cardokat oldhatunk fel, mint például a Bacta bomb, az Ion Neutralizer vagy a Berserker Trait. Emellett pedig érkezik majd egy különleges, május 4-i meglepetés is, valamint további olyan új tartalmak, amelyekről még nem szeretne részleteket elárulni a DICE és az EA.

Szó esett természetesen a júniusban bemutatkozó következő DLC-ről is, a Bespinről. Egyelőre annyi biztos a második szezonbérletes csomaggal kapcsolatban, hogy jó eséllyel új helyszínként bemutatkozik Cloud City vagy annak a környéke. A pakk négy új térképet és egy új játékmódot kínál majd, ahogy néhány vadonatúj Star Card és persze két új hős is jár a pakkhoz. Utóbbiak kiléte ki is derült, így már biztos, hogy csatlakozik a háborúhoz Lando Calrissian, illetve a hidegvérű bérgyilkos, Dengar.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...