Xbox 360-ra is lesz Command & Conquer 3

  • Írta: Daks
  • 2006. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts ma éjszaka bejelentette, hogy a Battle for Middle-Earth II-höz hasonlóan a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ból is csinálnak Xbox 360 átíratot.
Az Electronic Arts ma éjszaka bejelentette, hogy a Battle for Middle-Earth II-höz hasonlóan a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ból is csinálnak Xbox 360 átíratot.

A feladat nem lesz nehéz, hiszen az új Command & Conquer a legutóbbi Gyűrűk Ura stratégiában is már bizonyított SAGE motor továbbfejlesztett változatát használja - az pedig ugyebár a Microsoft nextgen konzolját is megjárta már. A hír tehát hivatalos, a Tiberium Wars két platformon is bizonyíthat majd.
11.
11.
Myko Alto
Ez egy egyszerű dolog, nem is értem mit nem lehet ezen levágni. Pc-re valami nagy siker rts, akkor miért-is-ne-adjuk-ki-konzolra szisztémával újabb közönséget és tábort tudnak megszerezni maguknak, no meg mégtöbb lét beinkasszózni.



Több mint nyalószinű, hogy én is ezt tenném az adott szituációban. Én is minél több emberhez szeretném eljuttatni az isteni játékomat és akkor már ne legyen gond, hogy konzolja van az illetőnek :P
10.
10.
Ca$h
InGen: A pc-s net portálokon erről szól, te is tudod, hiszen nagy warcraft rajongó vagy. Így fejlődik az ember, így csiszolódik az elme! :))) Az X360-as netes játékon nyilván jóval lasabban történnek az események ami nem feltétlenül baj, csak ha valaki megszokta már az egeret, nehezen szokik át. Minden csak megszokás kérdése, de szerintem azért az RTS játékok maradjanak csak meg pc-n. ;)
9.
9.
InGen
Talán mert PC-n senki nem veszi meg? A játékfejlesztőknek is pénzért adják a kenyeret. Ahelyett hogy szidod a konzolokot inkább számold meg mennyi eredeti játékod van, és ha többet akarsz PC-re, akkor kezdj el játékokat venni és vedd rá az összes warezolós noobláma haverodat is,
8.
8.
szpiiit
höny a francba lehet konzolon stretégiával járszani? meg miek csórnak le minden gémet pc-ről hogyy egyből megcsináljáj konzolra... ezne úgy fel tom baszni megam...persze konzolról pc-re sose csinálnak játékokat :(:(:(
7.
7.
dakotaman
hát szerintem nem lesz valami nagy dolog konzolon !!
6.
6.
InGen
Nyilván nem arról kell szólnia egy konzolos RTS-nek, hogy hány1000-et kattintasz másodperceként....
5.
5.
Ca$h
Bár még nem próbáltam, azért kétlem, hogy egy netes játékban olyan gyorsan történnének az események, mint pc-n, ahol ha az első két percben nem csinálsz mindent halál gyorsan már vesztettél is... ;)
4.
4.
InGen
Azóta már rájöttek hogy ahhoz hogy konzolon jó legyen egy RTS jelentős irányításbeli változtatásokra van szükség. A BFME2 pl. nagyon király a 360-on.
3.
3.
Ca$h
Emlékszem a PS1-es változatra és borzalmas volt PC után! :(
2.
2.
shyfter
Ps 1-en is volt Command&Conquer. És lehetett irányítani, méghozzá tökéletesen. Miért ne lehetne X360-on is.
1.
1.
Ca$h
Hát igen! Bár én mindkettő platformnak nagy rajongója vagyok, nem véletlen az, hogy vettem egy pc-t a stratégiai játékoknak! Bár amíg nem próbáltam ki X360-on addig nem szabadna itélkezni! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...