Fear Effect Sedna - az első gameplay jelenetek

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 4.
  • Videó
Link másolása
Bő egy hét van hátra a Fear Effect Sedna Kickstarter-kampányából, a fejlesztők pedig két meglepetést is betáraztak a hajrára. Megkaptuk az első gameplay videót, és immáron biztossá vált, hogy konzolokra is megjelenik a játék.

A Square Enix még április közepén jelentette be, hogy feltámasztja a Fear Effectet, méghozzá egy igen érdekes kezdeményezés részeként: egy független fejlesztőcsapat készítheti el az új részt, amely a körítést és a történetet leszámítva mindenben elüt majd a klasszikus epizódoktól. A kiadó elképzeléseiről elég hosszan írtunk pár hete, érdemes átfutni az akkori hírünket a részletekért.

A mostani bejelentkezés apropója pedig az, hogy már csak kilenc nap van hátra a Fear Effect Sedna Kickstarter-kampányából, és az eredetileg kitűzött 100 ezer euró még mindig nem jött össze, úgyhogy illett valamivel előrukkolniuk a fejlesztőknek, hogy biztosan sikeresen záródjon a gyűjtés.

Így egyrészt megkaptuk az első gameplay trailert, amiben a fejtörőkből, a harcból és az átvezetőkből is adnak egy kis ízelítőt a srácok, másrészt pedig biztossá vált, hogy PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni a játék. A korábbi tervek szerint a kampány sikerétől függően, stretch goalként lehetett volna feloldani a konzolos portokat, a Sushee azonban az utolsó pillanatban összerántott némi tőkét, így azok mindenképpen elkészülhetnek, ha meglesz a 100 ezer euró:

2.
2.
aRkye
Anno nagyon élveztem az első két részt! Kíváncsi vagyok milyen lesz a végeredmény.
1.
1.
Tetszik a dolog, de nem hiszem hogy előre befizetek rá, ha megjelenik megveszem PS4-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...