Már most szürreálisnak tűnik a Tetris-film

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyanis készül ilyen, méghozzá trilógia lesz belőle előbb-utóbb, ha minden jól megy. A legújabb hírek szerint jövőre veheti kezdetét az adaptáció forgatása, amire 80 millió dollárt szánnak a készítők.

Ha nem tudod elképzelni, hogyan lehet jó filmet készíteni a Centipede-ből és a Missile Commandből, a Tetrisszel garantáltan bajban leszel. Sebaj, nem vagy ezzel egyedül, jó hír azonban, hogy az emberiség azon piciny szelete, amely ismeri a titkot, épp azon van, hogy megossza velünk.

A Deadline értesülései szerint a kínai-amerikai együttműködés mellett készülő adaptáció forgatása jövőre kezdődhet el Kínában, és ha minden igaz, 80 millió dollárból születhet meg a trilógia első felvonása. Az alkotás mögött egyébként az elsőfilmes Threshold Global Studios áll, és kiveszi a részét a projektből Bruno Wu kínai milliárdos és Larry Kasanoff amerikai producer is. Utóbbi annak idején az első Mortal Kombat-film munkálataiban is részt vett.

Kasanoffnak régi álma a Tetris-film, még 2014-ben nyilatkozta azt, hogy epikus sci-fiként szeretnék viszontlátni a kínai és amerikai színészeket is felvonultató feldolgozást.

2.
2.
carbon based
ott a pont. ööö....nem is, a csúnya rossz sztereotíp-diszkriminatív punk hippi hsz összezavart. Igazából kár ,hogy meghalt Larry Hagman. Játszhatná a lila 'z'-t. Dzsokit is utáltam. :)
1.
1.
bema695
Rémélem a rabszolgaságról, vagy a holokausztról fog szólni és kap vagy öt oszkárt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...