Halo 5 - PC-re költözik a Forge mód

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 20.
  • Hír
Link másolása
Ha a teljes Halo 5: Guardians nem is, annak pályatervezője, a The Forge biztosan jön Windows 10-re is, méghozzá teljesen ingyen. A premierre valamikor év végén kerül sor.

Ha aktív felhasználója vagy a Halo 5: Guardians-nek, akkor bizonyára rengeteg rajongók által generált tartalomba futottál már bele. Jó hírünk van, ez a szám ugyanis hamarosan még jobban elszaporodhat, a 343 Industries ugyanis megerősítette, hogy a játék pályaszerkesztője, a The Forge az év végén teljesen ingyenesen letölthető lesz Windows 10-re is.

A készítők ráadásul PC-re igazított újdonságokkal is felvértezik a módot, így kapunk egér és billentyűzet támogatást, illetve a The Forge kezelni tudja a 4K-s felbontást is. Könnyedén publikálhatjuk majd PC-nkről Xbox One-ra a kész műveket, amelyeket ráadásul társainkkal még Windows 10-en lehetőségünk lesz kipróbálni és tesztelni.

Innen talán már csak egy lépés, hogy maga a játék is Windows 10-re költözzön.

1.
1.
Inferno
Oooooooooooooooooooooooh akkor az biztos vétel Microsoft és 343Industries egy álmom válna valóra + egy Master Chief Collectionnel és jól optimalizálva :3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...