Hard Reset Redux - fékezd meg a kiborgokat!

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 4.
  • Videó
Link másolása
A város falait áttörték, a gépek a teljes kihalással fenyegetik az emberiséget. Te vagy az utolsó mentsvárunk, meg kell védened több milliárd ember digitalizált elméjét. Megjelent a Hard Reset felújított változata.

A Flying Wild Hog PC-re és Xbox One-ra is elhozta a klasszikus alapokon nyugvó brutális cyberpunk FPS-ének Redux változatát, míg a PS4-eseknek június 8-ig kell rá várniuk. Ha a Steamen megvan a 2012-es alapjáték, akkor 85 százalékkal olcsóbban kapod meg az új verziót. A kedvezmény akkor is érvényes, ha a csapat előző alkotását, a Shadow Warriort már megvásároltad korábban.

A Hard Reset Redux nem pusztán grafikai fejlesztéseket kapott, új ellenségek kerültek a kalapba, illetve finomították az egyensúlyt és a teljesítményt is. Bezsákolhatunk egy vadiúj fegyvert, a Cyber-Katanát is.

4.
4.
Extol
Nem sokban tér el az eredeti verziótól - tipikus újra kiadás némi plusz effektekkel, pénzhajhászás céljából. Akinek megvan az előző verzió hülye lenne újravásárolnia szinte ugyanazt, akár fillérekért is. Ugyanez a Dead island sztori is. Ott van az Oddworld (Strager's wrath) példája: Felújított verzióval felülírták a már meglévő játékot, teljesen ingyen. Na az igen, de minden kissé sikeres címet újra kiadni nagy pénzekért pofátlanság, pláne hogy az előző verzió is kapható ugyanannyiért, hátha valaki benézi és megveszi a régebbit ugyanazon az áron, mekkora üzlet!
Nem reduxok kellenek hanem új játékok!
2.
2.
Perseus84
Nekem megvolt az extended edition igy most fizettem 3eurot es megvan a Redux. Nekem nagyon bejon. Shadow warrior sci-fi ben
1.
1.
h.jozsa
A Doom ihlette a játékot...az látszik
nem az én világom!!!
de attól még lehet jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...