E3 2016: Újra bemutatkozott a Prey

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arra számítani lehetett, a Bethesda tényleg lerántotta a leplet a 2014-ben lelőtt Preyről. Az új részt a Dishonoredot is jegyző Arkane Studios készíti. Odabent egy hangulatos trailert is megleshettek.

Kalandos utat járt eddig be az eredetileg 2011-ben bejelentett, akkor még Human Head fejlesztette Prey 2. A körülményes fejlesztés miatt végül 2014-ben le is lőtte a projektet a Bethesda, de aztán csak nem tudták elengedni a sorozatot.

Az újrabejelentett játék simán a Prey címet kapta, jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a fejlesztést pedig az az Arkane Studios kapta meg, akik jelenleg is dolgoznak a Dishonored folytatásán.

A történet szerint 2032-t írunk, mi pedig Morgan Yut alakítjuk, akinek fogalma sincs arról, hogy került a Talos 1-re. Ahhoz, hogy ezt kiderítsük, fel kell fedeznünk az űrállomást, de ezzel a hely elképesztő titkait is feltárjuk.

Képek:

13.
13.
A Pulyka
#12: A gond csak az, hogy most latom ps-re nem jelent meg a jatek, csak pc es x360. A kozeljovoben tervezek venni ugyan egy hasznalt boxot, akkor majd csak arra.
12.
12.
#11: Simaliba, szerintem nem fogsz csalódni. Pár hónapja YT-n nosztalgiáztam, lazán végigzúznám én is megint.
11.
11.
A Pulyka
#10: Koszi, mar rendelem is meg. 2 fontert meg is talaltam itt angliaban, annyit meg egy kalap kula is meger :D
10.
10.
#9: Nem életem játéka, de volt egy-két elég jó fordulat a sztoriban, meg a portal téma is klassz volt, hiába nem aknázták ki annyira, mint később a Valve. Jó kis egyedi fegyverek, remek zenék ( elején a kocsmában asszem még Soil-t is lehet választani a zenegépből), a grafika is pöpec volt. Szerintem már lófütty áron beszerezhető a játék, ajánlom.
9.
9.
A Pulyka
Ez a Prey nekem teljesen kimaradt, de ugy nez ki be fog kelleni szereznem. Semmit sem tudok az elozorol sem, de a kommentek alapjan egeszx jo lehetett.
8.
8.
Neo1989
Ez nagyon tetszik. A Bethesdánál jó kezekben van :)
7.
7.
Miért kell ennyi reboot/folytatást az eredeti nevével megegyezőre keresztelni? A megjelenés után az életben sehogy nem lehet az elsőről bármi tartalmat találni a neten, mert az új keresztben lenyeli.

Amúgy a trailer maga tetszett, egyelőre város.
6.
6.
Gykrizsi
Nagyon jól néz ki. Persze sokat nem láttunk belőle, de jó kezekben van a cím, jövőre okosabbak leszünk.
5.
5.
user101
Hát nagyon sajnálnám, szerintem az első azonkívül, hogy bitang ronda volt ( nem kifejezetten technikai értelemben ), nagyon hamar ellaposodott és unalmas hentelésbe ment át. A ME koppintásos openwolrd koncepciónak kifejezetten örültem volna, de ebből így semmi nem derül ki.. :(
3.
3.
Mortis
Csak engem emlékeztet a videó második fele az első BioShock trailer-ére?
Úgy tűnik elvetették a Prey 2 teljes koncepcióját; bár szerintem a mostani open-world őrület miatt a nyílt világ megmarad, csak inkább az első részre emlékeztető játékmenettel.
2.
2.
Red-E-Kamp Van
Most már én is érzem,ha leírnám amit leírnék, elégedetlenkedő rinyának tűnnék.
De na. Még várok a továbbiakra. Persze csak azért, mert Prey, másként nem lenne gond.
1.
1.
Mocskos Bethesda, évek óta elveszi a lelkemet! Beeeest!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...