E3 2016: A The Elder Scrolls Online jövője

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda konferenciáján előkerült a The Elder Scrolls Online is. Ősszel egy nagyobb frissítés érkezik az MMO-hoz One Tamriel címmel, amely a játékos szintjéhez köthető mindent korlátozást eltöröl majd.

A Bethesda hajnali buliján a készítők elhintették, hogy a The Elder Scrolls Online játékosainak száma immáron átlépte a 7 milliót, és a frissítések sora nem áll meg, ősszel jön a One Tamriel update.

Ezzel végre eltörölnek minden olyan korlátozást az MMO-ban, amely a játékosok szintjéhez kapcsolódik. Függetlenül attól, hogy hányas szintűek vagyunk, bármerre kalandozhatunk, nem fordulhat elő az, hogy valami tiltva lesz előttünk, mert még nem vagyunk eléggé tapasztaltak. A fejlesztők ezzel a húzással az újoncok bizalmát szeretnék elnyerni.

A TESO világát bármilyen sorrendben bejárhatjuk, behívhatjuk barátainkat is közös kalandozásra. A próbák és a kazamaták továbbra is sztenderd és veterán nehézségűek lesznek.

A legújabb videóban tekintsünk vissza az MMORPG múltjára!

8.
8.
Extol
Jó játék a TESO csak idő kell hozzá sok
7.
7.
PiszkosFred
#5: Maradjunk annyiban, hogy tenyleg van par gyermeteg hibaja, amelyet folyamatosan javitgatnak, minden mas csak spekulacio, melynek nem biztos, hogy itt a helye. :)
6.
6.
Hab
#5: Szerintem kiemelkedő a maga kategóriájában. Jelenleg nem tudnék olyan sztoriorientált MMO-t mondani ami nekem jobban bejön.
Sok tartalom van benne, a harc is jobb mint egy targetelős mmo-ban, kraftolás messze a legjobb a piacon.
5.
5.
dzsiádzsó
#3: TESO a maga kategóriájában egy erős közepes, sok gyermeteg (igaz abból pár azóta javított) hibával, ami egyébként csak azért népszerű, mert az általad túlértékelt Skyrim és TES sorozat világára támaszkodik, ha nem tenné már rég el is tűnt volna a süllyesztőbe :) de biztos nagyon igazad van
4.
4.
Hab
#2: Felesleges egy MMO-t a single TES-ekhez hasonlítani. Szerintem mindkettő élvezetes maga módján.
Én személy szerint egy max 4 fős co-op TES-nek tudnék nagyon örülni.
3.
3.
goblinfing
#2: Biztos vagyok benne hogy sokat játszottál vele, a Skyrim pedig 1 túlértékelt játék a mai napig azt gondolom hogy nem túl sok fantázia szorult bele.
2.
2.
dzsiádzsó
Új TES kéne már, az 5 éve megjelent Skyrimbe több az élvezet, mint ebben a TESO-ban...
1.
1.
PiszkosFred
Nem feltetlen a jatekosok szintje es a battle scaling rendszer altalanos alkalmazasa a legnagyobb durranas (DLC-k mar igy mukodnek egy eve), hanem a frakcios korlatok eltorlese, vagyis mostantol barki, barkivel, barhol egyutt jatszhat, hovatartozastol/oldaltol fuggetlenul - erre utal a One Tamriel cime is a projektnek. (Kiveve a pvp zonakat, ott marad a harom oldal ertelemszeruen)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...