ELEX - képeken a Gothic-csapat új szerepjátéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 26.
  • Képek
Link másolása
Az ELEX is megmutatta magát a hétvégén, a Gothic- és a Risen-sorozat mögött álló Piranha Bytes nem kevesebb, mint tizenöt screenshotot küldött nekünk az új fejlesztéséről. Egy kattintás, és nézhetitek is!

A 2017-ben PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő szerepjáték elsősorban a körítése miatt érdekes: a Piranha Bytes a sci-fit és a fantasyt ötvözi a legújabb alkotásában, a mostani képek segítségével pedig ellenőrizhetitek is, hogy mire számíthatunk majd:

Aki mélyebben is beleásná magát az ELEX-be, mindenképpen olvassa el a május végén megjelent összefoglalónkat róla.

9.
9.
hedzsooo
Váááróóós már nagyon, nekem eddig nagyon bejön, ismét bizakodni kezdtem a PB-ben, nagyon drukkolok nekik!!! :-)
8.
8.
user101
Hát a Risen 1-ben volt legalább harcrendszer. Egy nagyon feszített, lassú és precíz időzítésre építő, de tökéletes cucc volt. Minden ellenfelet ki kellett ismerni és utána simán verhetőek voltak. Hozzáteszem, a legelső kis nyamvadt "pulyka" is simán ki tudott nyírni a játék vége felé, ha nem figyeltél, vagy csak ész nélkül csapkodtál...

Na ehhez képest a második rész már agybaj volt. Olyan AC-s akart lenni aminek a vége egy ész-nélküli csapkodás és ugrálás lett. Förtelem!

Utóbbi időkben játszott játékok közül talán a "Venetica" volt a legjobb középút. Ott volt blokkolás / elugrás és persze blokkolhatatlan kombók is. Csak akkor volt kellemetlen ha hárman jöttek egyszerre, mert nem várták meg szépen, hogy végezzek az egyikkel, hanem simán közbetámadtak ( persze így normális :).
7.
7.
markoci555
Miért nincs mostanában (már inkább egy jó ideje egyre gyakrabban) kirakva úgy az összes kép mint régen? Gondolom több a munka vele, mintha csak egy linket kiraktok oda, de sokkal jobb szerintem ha kicsiben látom őket és arra megyek rá amire akarok.
5.
5.
godach
#4: Egyébként, az első részben ha megszoktad, majd kitapasztaltad a kombókat, akkor az is jó volt, csak ugye időigényes ;)
4.
4.
godach
#3: Hmmm. Megkapod a hét hsz-e díjat most tőlem ;)
3.
3.
crytek
A Gothicoknak mindig "egyedi/különleges" harcrendszerűk volt. Aki szerette az megszokta. Pl az első résznél minden létező megoldás csak jobb lehet :D

Bárcsak abból jönne valami HD Remastered
2.
2.
godach
#1: A többinél nincs tapasztalatom, de az elsőt végigjátszottam és nem emlékszem, hogy baj lett volna vele. :)
1.
1.
drat576
Kicsit tartok hogy az egész harc-stb-rendszere megint egy risen szerű akármi lesz csak más köntösben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...