ELEX

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Piranha Bytes, Fejlesztő: Piranha Bytes
A Gothic-sorozatot is jegyző Piranha Bytes legújabb szerepjátéka egy poszt-apokaliptikus világban fog játszódni.
Értékelés: Nincs még értékelve

A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Megérkezett az ELEX utolsó előzetese

A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka, az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.

Befutott az ELEX gépigénye

A fejlesztők végre lerántották a leplet az ELEX végleges gépigényéről. Az eddigi spekulációkhoz képest a Piranha Bytes által megálmodott hatalmas bejárható világ valamivel masszívabb vasat kíván.

ELEX - itt a legbrutálisabb frakció

A Piranha Bytes legújabb nyitott világú szerepjátéka már eddig is sok frakciót villantott, most viszont az egyik legkegyetlenebb csoport is bemutatkozik. Az Albs nevezetű brigádot talán jobb távolról elkerülni!

ELEX - bemutatkozott az Outlaws frakció

A Clerics után egy újabb frakciót mutatott be a Piranha Bytes. Az ELEX világának kitaszítottjairól van szó, akik a sivatag közepén húzták fel településüket mindenféle hulladékból. Mint a Mad Max őrült lázadói.
  • Írta: zoenn
  • 5 komment

Felvilágosult papok az ELEX-ben

Calaan isten követői, a Clericek egy olyan frakció, akik bűnnek látják az ELEX fogyasztását a Piranha Bytes új szerepjátékában. Bemutatkoztak a papok, aki plazmafegyverrel terjesztik az igét.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

Nem lesznek DLC-k az ELEX-hez

A Piranha Bytes nem hisz a megjelenés utáni tartalmakban. A stúdió fejese egy interjúban határozottan elzárkózott az ötlettől, az ELEX-ből így nem vágnak ki semmit, kerek egész szerepjátékot kapunk október közepén.

GC 2017: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Hamarosan elrajtol az idei Gamescom, ahol a THQ Nordic is képviseltetni fogja magát, ráadásul nem csak már bejelentett játékokkal. A kiadó ugyanis megerősítette, hogy két eddig nem ismertetett címmel is előrukkolnak.

ELEX - bemutatkozik két új frakció

A Piranha Bytes nyitott világú szerepjátéka, a fantasy és sci-fi elemeket vegyítő ELEX legújabb videóduója a játék két már biztosan szereplő frakciójáról, a törvényenkívüliekről és a berserkerekről rántja le a leplet.

13 percnyi gameplay az ELEX-ből

Az E3-on viszonylag csendben meglapult a Piranha Bytes új nyitott világú szerepjátéka. A fantasy és a sci-fi elemeket vegyítő ELEX készítői most pótolták a hiányosságot: 13 percig mozog a Gothic és a Risen utódja.

Ilyen lesz az ELEX nyitott világa

Egy meteoritbecsapódás következtében Magalan világa teljesen átalakult. A mágia és a tudomány jól megfér egymás mellett, reméljük, a fantasy és a sci-fi elemek arányát profin eltalálta a Piranha Bytes csapata.

Megjelenési dátumot kapott az ELEX

Egy új CG-trailer társaságában jelentették be a készítők, hogy októberig kell várnunk az ELEX-re. A Gothic- és a Risen-sorozatot jegyző Piranha Bytes új szerepjátéka ötvözi a fantasyt és a sci-fit.

Rövid kitérőt tehetünk az ELEX világában

Újabb előzetest kapott a Gothic-sorozatot is jegyző Piranha Bytes legújabb szerepjátéka, az ELEX, ami egy posztapokaliptikus világban fog játszódni. A friss kedvcsináló épp ide kalauzol el minket.

ELEX - történelmi gyorstalpaló

A Piranha Bytes egy vadonatúj előzetessel gondoskodik róla, hogy képbe helyezze a rajongókat az ELEX sztorijával. A rövid történelmi áttekintés a kezdeteket vázolja fel, azt a pillanatot, amikor mi is csatlakozunk a kalandhoz.

Húsz perc kalandozás az Elex sötét világában

Még 2015 közepén mutatkozott be a Piranha Bytes új játéka, az Elex, amely folytatja a Gothic- és a Risen-sorozattal kitaposott ösvényt - egy apró csavarral. Az Elex világában ugyanis a fantasy és a sci-fi elemek jól megférnek egymás mellett.

GC 2016: Végre mozgásban az ELEX

A Gothic-sorozat alkotója, a Piranha Bytes számtalan kép után végre előrukkolt legújabb sci-fi témájú RPG-je, az ELEX első gameplay kedvcsinálójával. A kilencperces felvétel a pre-alfaváltozatból ad kóstolót.

ELEX - képeken a Gothic-csapat új szerepjátéka

Az ELEX is megmutatta magát a hétvégén, a Gothic- és a Risen-sorozat mögött álló Piranha Bytes nem kevesebb, mint tizenöt screenshotot küldött nekünk az új fejlesztéséről. Egy kattintás, és nézhetitek is!

Frissítve: ELEX - az új világot jelentő nyersanyag

Tegnap kaptunk egy raklapnyi látnivalót a Gothic-sorozat alkotóinak legújabb játékából, az ELEX-ből. Erre most rákontrázunk, mert a Piranha Bytes csapata végre új részleteket is elárult a játékról.

ELEX - képeken a fantasy-sci-fi kaland

Egészen érdekes világba kalauzol majd el minket a Nordic Games és a Piranha Bytes legújabb közös szerepjátéka, az ELEX. A Gothic alkotóinak friss fejlesztése ugyanis egyszerre elegyíti a sci-fit a fantasyvel.