Xbox Fitness - vége a dalnak

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Még az Xbox One premierjekor indult útjára az Xbox Fitness alkalmazás, ám a Microsoft most úgy döntött, elkaszálja a szolgáltatást. A játékban neves fitneszedzők tartották kordában testünket.

Az Xbox Fitness az Xbox One nyitócíme volt és a Kinectet használta testünk lekövetéséhez. Noha az alapprogram ingyenes volt, az edzésprogramokért már fizetnünk kellett. Olyan szakemberek feleltek fittségünkért, mint Jillian Michaels, akinek a P90X-et köszönhetjük. A Microsoft a hivatalos honlapon erősítette meg, hogy elkaszálja a szolgáltatást.

Mától már nem is tudunk új tartalmakat vásárolni az Xbox Fitnesshez, ugyanakkor a meglévő felhasználók egészen 2017. június 30-ig nyúzhatják a meglévő modulokat. 2016. december 16-án megszüntetik a Free with Gold ajánlatot is - mint ismert a Gold-előfizetők eddig több mint 30 edzésprogramhoz férhettek hozzá teljesen ingyenesen. 2017. július 1-jén pedig az alkalmazást eltávolítják az Xbox Marketplace-ről.

Az Xbox Fitness közösségi vezetője, Erica Bell szerint bár a hír szomorú, nagyon büszke az elmúlt két és fél évre, és bízik abban, hogy sokan megkedvelték a sportot.

7.
7.
Caleon
Elsőre "nedves fitneszedzők"-et olvastam a bevezetőben. Mondjuk lehet, hogy akkor jobban fogyott volna.
6.
6.
razipapi
#5: Pontosan ezt szerettem volna írni én is :) Isten őrizzen ,hogy egy nap VR al forgolódjak a nappali közepén.
4.
4.
fubenalvo
#2: létezik, csak nem a micro rakta össze. Úgy hívják HTC Vive.
https://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Vive
2.
2.
Codehook1337
Esetleg a microsoft osszerakhatna, hogy kinect es vr szoval a vrel tenyleg mozogni kene es megfogni dolgokat a kinect segitsegevel.
1.
1.
McDuff
Én azért egy kicsit sajnálom a Kinect-et, hogy így leáldozott neki, most (fél éve) hogy szereztem egyet 360-ra olcsóért (azért a teljes árért anno tényleg drága volt), azért társasággal jól el vagyunk vele és azt a pénzt teljesen meg is érte, a csajok is élvezik. Kár, hogy több program nem jön se arra, se a One-éra (nah jó még egy Just Dance-t lehúznak).

Azért se értem, hogy most a VR-ért miért van mindenki megörülve, egyenlőre arra is rengeteg olyan játék van amire akár azt is mondhatnám, hogy ez Kinect-tel is működne, csak szemüveg nélkül: nyilazol, meg gyümölcsöt kaszabolsz, hol robotokat, hol zombikat ölsz horda módban, tehát olyan játékok amiket alapesetben, monitor előtt ülve, 30 perc után megunsz és többet elő se veszed, ha pedig ez már közvetlen a szemed előtt történik akkor már hirtelen jó játék és innováció?

Nah jó egy kicsit elkanyarodtam, a lényeg: számomra ez a VR is egyenlőre csak egy Kinect ami idővel el fog tűnni...a közeljövő játékain a feladat, hogy ezt megcáfolják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...