A jövő héten indul az Xbox Summer Sale

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 2.
  • Akció
Link másolása
Véssetek be a naptárba, hogy július 5-én veszi kezdetét az idei Xbox Summer Sale, melynek keretében akár 60 százalékos kedvezménnyel ruházhattok be több xboxos sikercímbe is. Reméljük, spóroltatok egy kicsit.

Major Nelson, az Xbox megmondóembere egy Twitter-üzenetben erősítette meg, hogy az idei Xbox Summer Sale július 5-én veszi kezdetét az Xbox Live-on. A teaser videó alapján a következő játékokat tutira olcsóbban vásárolhatjuk meg az akció keretében, mint most: Mirror’s Edge: Catalyst, Dark Souls III, Battleborn, The Division, ARK: Survival Evolved, FIFA 16, DOOM, Halo 5, GTA V, Quantum Break és Call of Duty: Black Ops III.

Lesznek olyan címek is, amikre 60 százalékos kedvezményt kapunk. Tegyétek kézközelbe azt a malacperselyt!

9.
9.
dcba
Gondolom minden jatek fel lesz emelve majd onnan lesz leertekelve. Emlekszem sokszor lattam olyat, h a 49.99-es jatek Salen 54.99-eo volt leerteklve.

MOndjuk most a Steam Sale is baromi ocska, a legtobb jatek max 40% engedmenyt kapott, holott rengen ilyenkor repkedtek a 80%ok.
7.
7.
KeXxX
#3: Igen, mivel csak a héten kezdődött :D Én a Metal Gear V-öt be fogom szerezni 6k-ért. Annyit meg ér. Talán még a Resi Revelations 2-őt veszem meg, de nem biztos.
6.
6.
delphijos
#2: Nekem kimaradt a Lords of the Fallen, 6 dollárért nem tudtam otthagyni....
5.
5.
respectpele10
#4: Ja, én is mindig csak kisebb, olcsóbb címeket veszek, mert a nagyokat általában dobozosan, hogy tovább tudjak adni rajtuk. :)
4.
4.
Gykrizsi
Remélem lesz pár kisebb cím is, nem csak AAA játékok. Plusz golddal jár még 10% is.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Hát a Magyar Storeon még a Big in Japan akció van, talán 2 hét múlva lesz summer sale.
2.
2.
Yanez
Ez is remek lehetőség sok játék beszerzésére! Én is ilyen akciók keretében szoktam bezsebelni a legtöbb játékot.

Mellesleg ha ez hír, akkor az mi, hogy psn-en már tart a 4 hetes mid-year sale, ahol minden héten más-más játékok kerülnek akár -85-90%-os kedvezményre??? És mellesleg jó sok játék! Doom is csak 35 dolcsi most. Azt viszont nem tudom, hogy ez csak az USA store-ra érvényes-e.
1.
1.
Rockefeller
Kicsit majmolják a Newell fílinget, de jól van az úgy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...