Csapj le ingyen a Lead and Goldra!

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Warhammer: End Times - Vermintide készítői ingyenesen elérhetővé tették korábbi játékukat, a Lead and Gold: Gangs of the Wild Westet. Csak 100 ezer steames kulcs áll rendelkezésre, szóval ne habozz, igényelj egyet te is!

A Lead and Gold: Gangs of the Wild West eredetileg 2010 áprilisában jelent meg PC-re és PS3-ra. A vadnyugaton játszódó csapatalapú lövöldét ugyanaz a Fatshark rakta össze, amely nemrégiben a Warhammer: End Times - Vermintide-ot is.

A srácok úgy gondolták, ideje feltámasztani a címet, ezért 100 ezer kulcsot szórnak szét a hivatalos oldalukon. Mindössze a nevedet és az e-mail címedet kell megadnod hozzá, és 24 órán belül megkapod a steames kódot.

A terv működik, az aktív játékosok száma gyarapszik, újra szól a hatlövetű a szervereken.

Ha kedvet kaptál a multira kihegyezett westernjátékra, ne habozz regisztrálni, elvégre gyorsan fogynak a kulcsok.

6.
6.
user101
Kedves húzás, de azt hiszem ezt könnyedén ki fogom hagyni...
5.
5.
RayErizo
Ahha.. Szóval ilyen az, amikor kevered a Tf2-t és az RDR-t...
4.
4.
LtK
Reméljük ez valamilyen szinten újjáéleszti az amúgy halott játékot :D
3.
3.
FreeKatana
#2: Nincs mindenki fenn twitteren. Én mondjuk fenn vagyok, ez a része nem érdekes, csak nem is tudtam, hogy követni kell őket, amíg nem szólt valaki. :D Az öreg kapocs kiírta, hogy név és email, hát megadtam. Jött is a visszajelzés, hogy küldik a kulcsot. Gondoltam Done. Ki olvasta a hatalmas betűkkel írt szöveget... Összefűzhették volna a kettőt, hogy addig ne lehessen jelentkezni, amíg nincsenek bekövetve. Amolyan hülyegátló módon.
2.
2.
grieves13
#1: Elvileg kell, de ilyenkor általában az van, hogy bekövetem őket, megjön a kulcs és viszlát... Az a pár perc meg kibírható...
1.
1.
FreeKatana
"That's right! We are giving away 100 000 copies of Lead & Gold for free! All you have to do is follow us on Twitter."
Azt nem említitek, hogy kell követni őket shitteren. Nekem viszont anélkül is jött egy visszajelzést, hogy 24 órán belül megkapom a kulcsot. Most akkor kell vagy sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...