Killer Instinct: Definitive Edition bejelentés

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha szeretnéd, hogy a polcodon is ott pihenjen a Killer Instinct, akkor jó, ha szeptemberig nem nyúlsz a malacperselyedhez. Az Iron Galaxy verekedős játékának definitív kiadása ráadásul elképesztő tartalommal érkezik.

A Microsoft és az Iron Galaxy Studios hivatalosan is lerántotta a leplet a már harmadik szezonjánál járó Killer Instinct dobozos kiadásáról. A Killer Instinct: Definitive Edition szeptember 20-án jelenik meg, kizárólag Xbox One-ra, és lényegében minden eddig megjelent tartalmat, sőt, még annál többet is hoz majd magával.

A csomag ugyanis magába foglalja a már bemutatott 26 hőst, a 20 teljesen felújított helyszínt, valamint a Killer Instinct Classicot, vagy a játék első két részét is. Emellett megkapjuk a játék teljes zenei anyagát, továbbá egy ütős Gold Gargos külsőt is. A csomag egyébként nem csak dobozos, hanem digitális formában is beszerezhető lesz, méghozzá 39,99 dolláros áron.

A pakk egyéb bónuszokat is tartogat, mint például in-game térképeket, a helyszínek pontos ismertetőit vagy éppen a karakterek trailereit, koncepciós rajzait.

1.
1.
dcba
mar a season 1 is volt lemezesen. Gondolom a def kiadas utan is majd jonni fognak a tartalmak es johet a def 2 kiadas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...