System Shock - sikeres lett a Kickstarter-kampány

Ugyan még nem ért véget, de máris elérte a kitűzött célt a Night Dive Studios. A csapat 900 ezer dollárt szeretett volna összekalapozni, de 13 nappal a kampány vége előtt már több mint egymilliónál jár a System Shock.

Kicsit több mint két héttel ezelőtt rajtolt el a System Shock rebootjának Kickstarter-kampánya. Az akkori célkitűzés szerint 900 ezer dollárt szeretett volna összekalapozni a teljes felújítást végző Night Dive Studios, és bár a kampány végéig még közel 13 nap van hátra, a gyűjtés már most elérte a célösszeget, sőt át is lépte azt.

Nagyon úgy néz ki, hogy bejött a stúdió ötlete, miszerint a pénzgyűjtéssel egyszerre kiadják a játék kipróbálható változatát. A rajongókat ugyanis könnyebben tudták meggyőzni arról, hogy érdemes a pénzüket a System Shock rebootba fektetni. A csapat így közel két héttel a kampány vége előtt már több mint egymillió dollárnál jár, ami azt is jelenti, hogy jó eséllyel kibővül majd a platformok listája is, így nem csak PC-re és Xbox One-ra, de Macre és Linuxra is elkészülhet ennek a klasszikusnak az újrázása.

5 komment - szólj hozzá!