Mafia III - Thomas Burke, az anarchista

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Mafia III főbb szereplőit részletesen bemutató videósorozat, így Lincoln Clay és a Haiti-szindikátus vezére, Cassandra után az ír anarchista Thomas Burke is megkapta a maga bemutatkozó előzetesét.

Lincoln minden segítséget szívesen fogad, így a törzsi mágiában is jártas, a Haiti-szindikátust kemény kézzel vezető Cassandra mellett mások is csatlakoznak majd a Mafia III főhősének azon elképzeléséhez, miszerint épp itt az ideje, hogy az olasz maffia helyett más irányítsa a New Orleansról mintázott játékbeli várost.

Eme közös kapcsolódási pont hozza majd össze Lincolnt és Thomas Burke-ot, aki a játék keményfiújaként tényleg bármilyen piszkos melót elvállal, ráadásul az eszközökben se válogat.

A Mafia III október 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
DON GONDOCS
A lövöldözős részr nagyon hajlik a Max Payne 3 felé így ez nekem nagyon tetszik.
3.
3.
markoci555
Nemtom milyen hype-ról beszéltek, mármint lehet hogy igaz, és az emberek ezt kajálják, de amikor az ilyen videóra megyek valami jó kis háttérsztorit vagy valamit akarok látni, de aztán kiugrik, hogy 40 másodperc, és az egész egy nagy nulla, ez nekem negatív hype ha van ilyen.
2.
2.
DON GONDOCS
Ha szépen csendben jelenik meg egy jó játék az nem túl kedvező, de ha agyonhypolnak egy rossz játékot azis visszafelé sülhet el.
1.
1.
Chrysh
Régen is ennyi volt a szájbarágás egy új játék megjelenése előtt évben, vagy csak én érzem most soknak? A Deus Ex-ről is orrba-szájba f*ssák a sok videót, hírmorzsát, mintha az egyszeri játékos aki odaül egy rossz gyépés lenne és nem tudná értelmezni, a képernyőn zajlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...