Már 5,5 millióan játsszák az Ark: Survival Evolvedet

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 9.
  • Biznisz
Link másolása
Noha a dinós túlélőjáték még mindig early access-státuszban van PC-n és Xbox One-on, már így is 5,5 millió példányban talált gazdára. Az ingyenes verzió, a Survival of the Fittest újra a Survival Evolved része lesz.

A Studio Wildcard társalapítója, Jeremy Stieglitz az MCV magazinnak elhintette, hogy az Ark: Survival Evolved első éve remekül alakult. A még mindig korai hozzáféréssel elérhető túlélőjátékból 5,5 millió példány talált gazdára (nagyjából 1,5 millió Xbox One-on és 4 millió PC-n), ami minden várakozásukat felülmúlta.

A fejlesztők nem ülnek a babérjaikon, folyamatosan érkeznek új tartalmak a Survival Evolvedhez, és az sem mellékes, hogy modtámogatással még jobban kitolható a játék szavatossága.

Az ingyenes verzió, az Ark: Survival Fittest ugyan már elérhető a Steamen, ám a csapat bejelentette, hogy a standalone játékot megszüntetik, és a jövőben újra a Survival Evolved részeként érhetjük el. Természetesen, aki már lecsapott rá, továbbra is játszhat vele, nem kell megvásárolnia a fő játékot.

Az Ark: Survival Evolved PS4-re is megjelenik, de az xboxos változattal ellentétben korai hozzáférésű verzió nem lesz belőle. Csak a végleges változatra csaphatnak le a Sony konzoljának tulajdonosai - pontos megjelenési dátumunk még nincs.

14.
14.
crytek
#10: Ezért is nagy kár, hogy nem tettek bele single részt. Pedig milyen jó volna ...
13.
13.
respectpele10
#9: "Szerkesztés gomb mikor lesz? :D"

Valószínűleg soha. :D
12.
12.
rayden02
#3: Egy darabig biztosan, de számíts bannra akkor!
11.
11.
PiszkosFred
#10: Hat, ilyen ez a popszakma, de mondhatnam, aki kurvanak all, az ne csodalkozzon, ha.... :) Tetszett volna nem pvp szerverre menni eleinte, vagy a tucatnyi masik eledo pontnal felebredni. PVE-n legalabb a dinok esznek meg, ha rossz helyen ebredsz :D az megis csak mas.

De amit leirtal, az tenyleg frusztralo es kar erte, hogy igy tortent, mert par kreten miatt nem ismerted meg azt, amit valoban tud a jatek.
10.
10.
Thor Vath
Amikor kipróbáltam, megszülettem, pár méter bóklászás után belebotlottam valakibe, aki annyit se mondott, hogy bikmakk, hanem egy ütéssel megölt. Töltögetés, újraszületés kb ugyanott, újdonsűlt barátom pont ott, egy ütés, nyekk. Töltögetés, újraszületés, már vártak, nyekk. Töltögetés, újraszületés, elszaladás megkísérlése, utolérés, nyekk. Kilépés, törlés. :-/
9.
9.
Tr4nCe
#7: Ja, és sekély vízbe bele ne menj, mert tuti lesz benne piranha vagy 3-4. Azok még egy magas szintű karaktert is simán kinyírhatnak, mert könnyen lerágják a páncélodat.

Szerkesztés gomb mikor lesz? :D
8.
8.
Tr4nCe
#2: Vagy spawnolj dél-nyugatra, az a legbiztonságosabb rész. Át evezel a herbivore island-re, és ott nem kell tartanod a ragadozóktól. Metal is található. Aztán ha már vagy lvl25 és lesznek komolyabb fegyvereid, akkor mehetsz északnak a tundrára vagy be a swampba.
7.
7.
Tr4nCe
#1: Nyugodtan belevághatsz ha szereted a sandbox élmény, meg mellé a dinókat. ;)
Egy középkategóriás géppel teljesen élvezhető a játék.

#2.: Akkor valószínűleg az east 2 körül választottál spawn pointnak, ami az egyik legnehezebb, ha berak egyből a swamp-ba. :D Ott nem csak te halsz meg az első percekben. Mázli is kell, hogy ne épp arra szaladgáljon egy Titanoboa vagy Sarco (krokodil). Az elején még a rovarok is simán kinyírnak, szóval érdemes felkapni a nyúlcipőt és eliszkolni a swamp-ból amilyen gyorsan csak tud az ember. :)
4.
4.
PiszkosFred
#2: Ket hete a free hetvege alatt kezdtem bele es azota sem szabadulok :) A lenyeg, nyugati parton (2-es pontnal a legjobb) kezdj, es az elso 3-4 szintig ne nagyon akarj senkibe se belekotni. Szedj rengeteg gyumolcsot (mergezoket keruld el), mert eleinte azon fogsz elni. Szerezz par fat es szalmat eleinte pusztakezzel, aztan csakannyal, majd kesobb lesz baltad is (ha megtanulod ezeket). Aztan ha megtanulod a tabortuzet, mar levadaszhatsz nyugodtan par dodot (landzsaval gyorsabb), es lesz husod is, amig megsuthetsz. Innentol kezdve pedig mar vannak szerszamaid, van kajad, kezdodhet a felfedezes.

Erdemes jellegzetes pontokat megfigyelni a tengerparton, mert ha meghalsz es ujra feleledsz felszereles nelkul, akkor ha tudod nagyjabol hol haltal meg, talan vissza tudod szerezni a cuccaidat.

Az egyetlen - de nagy - problema a jatekkal, hogy pve szervereken szinte nincs hely epitkezni, mert le vannak foglalva a teruletek, es meg csak egy tabortuzet sem tudsz barhova lerakni, nem hogy bazist vagy agyat. pvp szerveren nem gond, de ott meg kezdokent eleg huzos, mert eselyed sincs a honapok/evek ota jatszo torzsek emberei ellen.

Inkabb keress jol menedzselt egyedi szervereket, es ott kezdj bele majd, megint.
3.
3.
user101
Ha többször megveszem, de mindig csak 1.9 órát játszok vele akkor vajon tudom refund-olni ? :D
2.
2.
latis666
Megvettem. Keveset játszottam vele. Nehézkes volt, kb mindenki megölt aki karnyújtásra volt (krokodilszerű valami pl többször) az egész nem állt össze élvezetes játékká. Bár nyilván ez azon is múlt hogy teljesen új voltam a játékban. Nekem kicsit csalódás volt. De még lehet adok neki lehetőséget.
1.
1.
Ecneb
Van valakinek tapasztalata a játékkal? Érdekelne, hogy milyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...