GC 2016: Ghost Recon - nem mindegy, hogy nézel ki

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
A Ghost Recon: Wildlandsben részletesen testreszabhatjuk majd a karakterünket, mi döntjük el, hogyan nézzen ki, vagy milyen fegyvereket és felszereléseket használjon. Csak aztán nehogy sáros legyen az a szép ruha!

A játék kezdetén a karakterkreálással indítunk majd, 12 különböző szempont alapján szabhatjuk testre hősünk kinézetét. Milyen legyen a sapkája? A haja? A ruhájának mintázata? Csak rajtad áll, és a felszerelések kiválasztása csak ezután következik - ezek egy részét természetesen úgy kell összeszedned a küldetések teljesítésével.

Mivel rendre az ellenséges vonalak mögött harcolunk, a Szellemek nem éppen azok a kiköpött kommandósok, ruházatuk részben civil, részben katonai darabokból áll. A fő, hogy praktikusak és kényelmesek legyenek, és az álcázást is segítsék, ha arra lenne szükség. Számtalan kombináció áll majd a rendelkezésünkre, ráadásul a játékstílusunk is befolyásolhatja, hogy mire van szükségünk. További érdekesség, hogy a felszerelésünk az elemeknek is ki lesz téve: az esőben elázunk, a sárban fetrengve pedig sárosak leszünk.


A Ghost Recon: Wildlands március 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
frankdelgado
Ez jó lesz. Vàrom, az új splinter cellel együtt.
3.
3.
Dark_Temptation
Egy kalap szar lesz. Az új trailereken és angry joe videojaban is lehet látni hogy egy butított fos...
2.
2.
almaspite
Egy alfa állapotba lévő gameplay volt, de a játék közel se nézett ki így. Ráadásul még üres is volt. Ubisoftba meg mostanában úgy se lehet megbízni.
1.
1.
DON GONDOCS
Azért egy multi-coop játékban nem árt ha testre szabhatjuk a karaktert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...